Maşaaallah canım ne güzel yapmışsınBen teşekkür ederim canım
Konuyu açtım çıktım yürüdüm daha yeni girdim eve umarım eritmişimdir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaaallah canım ne güzel yapmışsınBen teşekkür ederim canım
Konuyu açtım çıktım yürüdüm daha yeni girdim eve umarım eritmişimdir![]()
Keyfinden yemedin de neden yedin çok merak ettim SuanYa ben keyfimden mi yedim sanki
Ayrıca sen sevmediğin için yemiyorsun, sevsen benden çok yersin
Arkadaşlık bugünler için tamam mı![]()
Fırına mı atayım?Közleyip buzluğa koyabilirsin
Kışın salata veya ali nazik yapabilirsin![]()
Ya işte oruçluyken canım ister diye yedimKeyfinden yemedin de neden yedin çok merak ettim Suan![]()
Ramazandan öncekileri de açıklaYa işte oruçluyken canım ister diye yedim
İhtiyaçtan yedim yani![]()
Yıkayıp fırında közle daha sonra kabuklarını soy ve doğra iyice soğuyunca tek kullanımlık dolap poşetlerine koy ve buzluğa atFırına mı atayım?
İlk defa yapcam ayrıntı ver![]()
Canım valla yarışmaya katılayım diye yaptım,normalde bir çorba,salata,birde yemek yapıyorumElla döktürmüşsün yine![]()
Bağımlıyım sanırımRamazandan öncekileri de açıkla![]()
Teşekkür ederimYıkayıp fırında közle daha sonra kabuklarını soy ve doğra iyice soğuyunca tek kullanımlık dolap poşetlerine koy ve buzluğa at![]()
Karniyarıklıkda yapabilirsin canim. Pijamalı soyup, yağlı kağit serdiğin tepsiye dizip,üzerine fırçayla zeytinyağı sürüp pişir,iclerini aç kıyma koyacak kadar,at buzluğa. Karnıyarık yaparsın . Ben yapiyorum,pratik oluyor.Fırına mı atayım?
İlk defa yapcam ayrıntı ver![]()
ohh.. İyi yapmışsınCanım valla yarışmaya katılayım diye yaptım,normalde bir çorba,salata,birde yemek yapıyorumBu biraz fazla oldu 4km yürüdüm geldim
![]()
Ay sağol tatlım ya onu sormuştum şimdiKarniyarıklıkda yapabilirsin canim. Pijamalı soyup, yağlı kağit serdiğin tepsiye dizip,üzerine fırçayla zeytinyağı sürüp pişir,iclerini aç kıyma koyacak kadar,at buzluğa. Karnıyarık yaparsın . Ben yapiyorum,pratik oluyor.
Yok soymadan hiçbir işlem yapmadan direk fırına atıp közleyeceksinBağımlıyım sanırım
Teşekkür ederim
Karnı yarık için öyleye fırına atıp sonra buzluğa atsam olur mu?
Ara verdim zorunlu olarak,kızımın okuluna ara verdik yazın sıkmayalım diye,onunlada gidemiyorum,akşam yürüyüşe devam ediyorum.ohh.. İyi yapmışsın
Aynen ya yenilmiyor, havada sıcak zaten..
Spor bitti mi senin, ara mı verdin?
Olsun yürüyüşte etkili zatenAra verdim zorunlu olarak,kızımın okuluna ara verdik yazın sıkmayalım diye,onunlada gidemiyorum,akşam yürüyüşe devam ediyorum.
Ay sağol tatlım ya onu sormuştum şimdi
Patlıcanı en çok karnıyarıkta kullanıyorum o daha çok işime yarar![]()
Teşekkür ederim tatlım, çok yardımcı oldunBende görünce ne yapayım dediğini ilk aklıma gelen karniyarık oldu. Süper o zaman fırınla fırinla at buzluğa,elinin altında malzeme olur
![]()
Aynen canım,hiç yoktan iyidir.Olsun yürüyüşte etkili zaten
Rica ederimTeşekkür ederim tatlım, çok yardımcı oldun
Biraz bundan yaparım, birazda Nevoşun
dediğinden