İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız..Hosbuldumm nasilsiniz yemek yaptim kii ama resim cekmedim hicc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız..Hosbuldumm nasilsiniz yemek yaptim kii ama resim cekmedim hicc
Allah yardımcın olsun datlumAy evet baya yogunum,bu hafta çok calisicaz. Saat 21:30 da geldim eve,sabah 7 de kalkmam lazim nevosum![]()
Giderim zaten birazdan adremmtakilma cok cabuk erkenden eee gittt bakiim
Sağol canım benimmAllah yardımcın olsun datlumRabbim bereket versin,hiç eksilmesin
![]()
Yat dinlen canımGiderim zaten birazdan adremm
Sağol canım benimmaminn inşallah
![]()
Canım yaz tatili,bayram sonrası etkisi olabilir
10 gün sürecek oylama mutlaka olacaktırTanıtım için link eklerim
![]()
EklerimNevosum bdv ye ekleyemion mu link![]()
Napiyon alamanyaliyarismacilarin ellerine emegine saglik,gercekten hepsi cok emek vermis ,1 oy hakkimiz oldu icin ve bir et oburu olarak kuzu yahniye verdim![]()
Eklerimsonra KİB yaparlar ilk banı mı alırım
![]()
Napiyon alamanyali![]()
Napiyon alamanyali![]()
Aslinda ban almazsan iyi oradan baya gelen olur . Yonetimle knus bence![]()
Uğraş benle uğraş bir gün elime alcam seniSananeay senle ugrasmya bayiliyorum ya
![]()
Hoşgeldin Rabiş'imyarismacilarin ellerine emegine saglik,gercekten hepsi cok emek vermis ,1 oy hakkimiz oldu icin ve bir et oburu olarak kuzu yahniye verdim![]()
Cadoloz mualamanyali oldukta nolduk sürünüyoz
sen nasilsin cadoloz![]()
Yok canım üyelerin derdinin arasına oylama linki eklemek pek uygun olmazAslinda ban almazsan iyi oradan baya gelen olur . Yonetimle knus bence![]()
Cadoloz musen benim kim olduğumu biliyon mu haaa biliyon muuuu
ingiliz kraliyet ailesinden geliyom ben
![]()
İyiyim çok şükür sen nasılsınhosbulduk nevosum nasilsin![]()