Teşekkür ederiz

Tamam kurabiyeyi ben yaparımAma nevreste kurabiye ikram edecek hepsini ona yıkmayalım didim di

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz

Tamam kurabiyeyi ben yaparımAma nevreste kurabiye ikram edecek hepsini ona yıkmayalım didim di

Mercimek çorbası fırında tavuk pilav bide sebze yemeği yapıyorum yadaNeler onlar de bzkam .

Ne ekşın ama kebaplaroyumu verdim bu arada hayırlısı olsun

tolin
  oldunu bi!iyormuydun

tolin
  oldunu bi!iyormuydun 

İp atlıyordu bayağı işe yaramışTabi gizimmm bilmion sen burali oyle bir eksinlar dedikodular donuo ko buralarda mesela
Bununtolin oldunu bi!iyormuydun

Daha ne olsunMercimek çorbası fırında tavuk pilav bide sebze yemeği yapıyorum yada
Şehriye corba köfte pilav cacık bide meze yapıyorum

len sen benım o mesajlarımı nerden buldun?Tabi gizimmm bilmion sen burali oyle bir eksinlar dedikodular donuo ko buralarda mesela
Bununtolin oldunu bi!iyormuydun

yaradı tabe keske sende bıraz atlasaydında koca toton erıseydı nevosİp atlıyordu bayağı işe yaramış

sizde beğendiyseniz tamamdır o zaman. Zaten biri gelmeye görsün yemeğe akşama kadar annemi arıyorum şunu ne kadar yapayım şunu ne kadar katayım. Kadın engelleyecek beni bi gün telefonundanDaha ne olsun

olur çok guzel olur bnce.. Haber verirsen sevinirim. Benmde bi ekşinım olsunTamam bundan sonra bekliyorum
1 Ağustos'tan sonra başlıyoruzYeni kategori poğaçalar olabilir

Seni takip ediyormuşlen sen benım o mesajlarımı nerden buldun?

cimcimeeee gece gece coşturcaksın beni :)))
Kozde pisti sicaaaaaggg. Sicaggghggg

Ohhhhh missss ellerine sağlık

Umarım bu mesajı yazdığına pişman olmazsınolur çok guzel olur bnce.. Haber verirsen sevinirim. Benmde bi ekşinım olsun

Mercimek çorbası fırında tavuk pilav bide sebze yemeği yapıyorum yada
Şehriye corba köfte pilav cacık bide meze yapıyorum

Ben koca totomla çok mutluyumyaradı tabe keske sende bıraz atlasaydında koca toton erıseydı nevos

off , bu saatte kahve yaptıracan bana şimdi hee

len sen benım o mesajlarımı nerden buldun?