Yöresel Tarif Ramazan Sofrası- Ev Usulü İskender -Pınar Et Döner Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine,emeğine sağlık canımİskendere bayılırımBereketli sofralarınız olur inşaallah
Yarışmada bol şans diliyorum
amin nevros teşekkür ederim
Ellerinize saglik.cok guzel gorunuyor. Yarismada basarilar
teşekkür ederim canım
İskender yaaa baba yaaa ellerine sağlık böğürtlen ben neye bayılsam @Nevreste de hemen önceden bayılmış oluyor çiğköfteyide yedin bu benim olsun bari
bende çok severim teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık
Karpuzun yanındaki beyaz gibi olan ne canım
teşekkür ederim canım

ay sorma resim çektikten sonra farkettim pdie o ama paketinden çımarmayı unutmuşum

Ellerine sağlık canım.Tarifini mutlaka deneyeceğim.Hem pratik hem lezzetli görünüyor.Yarışmada başarılar dilerim.Az önce selamsız sabahsız girdim kusura bakma,konuları karıştırdım.
teşekkür ederim canım olsun önemli değil
Ellerinize sağlık , başarılar . Hayırlı ramazanlar
teşekkür ederim canım
Böğürtlenim canım,pudingleri bana versene.şu an şu saatte kasiklamak geldi icimdenellerine sağlık Başarilarrrr
dimiii kakaoo en tatlısı pudingler
teşekkür ederim canım
Başarılar dilerim
teşekkür ederim canım
Ellerine sağlık oglum iskenderi cok sevdigi için bende yapıyorum bazen.başarılar dilerim.
teşekkür ederim canım İskender sevilmez mi

İskendere kim hayır diyebilir.Nefis görünüyor.Sütlü tatlıyı çok seviyorsun sanırım:)Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Ayrıca geçmiş olsun.Önemli birşey değildir ve geçmiştir inşallah.

Tarifin bugünkü iftar menümün ana yemeği oldu, pratik ve lezzetli görünüyor ellerine sağlık, tarif için de teşekkürler

teşekkür ederim canım evet sütlü tatlıcıyım ben
sağol canım ramazan kötü çarptı beni bu sene
Tarifin bugünkü iftar menümün ana yemeği oldu, pratik ve lezzetli görünüyor ellerine sağlık, tarif için de teşekkürler
aa öyle mi çok sevindim teşekkür ederim canım
ellerine sağlık. süper gözüküyor
teşekkür ederim canım
Eline sağlık canım başarılar şu cuplardan bitane alabilirmiyim pls
teşekkür ederim canım tabii buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…