- 2 Aralık 2015
- 32.685
- 108.500
- 598
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Sen yemekten alma kiloyu,geçen gün görmedin mi haberi,millet bakmaktan bile kilo alıyormuş.Ev sahibi de yok,kendi evimize gitsek mi acep,konusuna yazılanları görünce şaşırmasın1 tepside iskender varBen yemekten kilo almıyorum Ondan yedim
amin nevros teşekkür ederimEllerine,emeğine sağlık canımİskendere bayılırım Bereketli sofralarınız olur inşaallah
Yarışmada bol şans diliyorum
teşekkür ederim canımEllerinize saglik.cok guzel gorunuyor. Yarismada basarilar
bende çok severimİskender yaaa baba yaaaellerine sağlık böğürtlen ben neye bayılsam @Nevreste de hemen önceden bayılmış oluyor çiğköfteyide yedin bu benim olsun bari
teşekkür ederim canımEllerine sağlık
Karpuzun yanındaki beyaz gibi olan ne canım
teşekkür ederim canımÇok güzel sofran ve tarifin günler geçtikce şahane tarifler geliyor emeğine sağlık başarılar
teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım.Tarifini mutlaka deneyeceğim.Hem pratik hem lezzetli görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim. Az önce selamsız sabahsız girdim kusura bakma,konuları karıştırdım.
teşekkür ederim canımEllerinize sağlık , başarılar . Hayırlı ramazanlar
dimiii kakaoo en tatlısı pudinglerBöğürtlenim canım,pudingleri bana versene.şu an şu saatte kasiklamak geldi icimdenellerine sağlık Başarilarrrr
teşekkür ederim canımBaşarılar dilerim
teşekkür ederim canımEllerine sağlık oglum iskenderi cok sevdigi için bende yapıyorum bazen.başarılar dilerim.
teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor sofranBaşarılar dilerim canım Bu arada yine geç kaldım, @Nevreste götürdü iskenderi
bizde bazen öyle yapıyoruz ama bu sefer de böyle olsun dedikBenim de yaptigim bir yemek. Ama ben tabaklara porsiyonluk yapiyorum
teşekkür ederim canımPembe bögürtlencim ellerine saglık canım
Evde iskenderi bende çok yaparım çoçuklar bayılırlar ...
Ben iftara paket yaptıracaktım ama
Evet, yarasın yarasınOhhh Nevoşuma yarasın,löp löp et olsun
Aman sakın ben o etleri zorla attım üstümden
Nevoşdan kalırsateşekkür ederim canımolsun vuslat bir dahaki iskendere artık
Ellerine sağlık sofran harika görünüyor.
Hayırlı ramazanlar, yarışmada bol şans.
bol şans ellerine sağlık kaselerine bayıldım :)
teşekkür ederim canımİskendere kim hayır diyebilir.Nefis görünüyor.Sütlü tatlıyı çok seviyorsun sanırım:)Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Ayrıca geçmiş olsun.Önemli birşey değildir ve geçmiştir inşallah.
aa öyle mi çok sevindimTarifin bugünkü iftar menümün ana yemeği oldu, pratik ve lezzetli görünüyor ellerine sağlık, tarif için de teşekkürler
teşekkür ederim canımellerine sağlık. süper gözüküyor
teşekkür ederim canımEline sağlık canım başarılar şu cuplardan bitane alabilirmiyim pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?