RAMAZAN YORGUNLUĞU

bayankirpikk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
167
134
23
Hayırlı ramazanlar herkese:KK200:
Kızlar var mı aranızda benim gibi hiç iş yapmak istemeyen. allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin oruçluyken ben hiç iş yapmak istemiyorum ofiste. Açıyorum televizyonu açıyorum kk yı bütün yazışmalar bana bakıyor bense buralarda takılıyorum. Akşamları ne yesem ağırlık yapıyor sahurada kalkamıyorum yiyip yatıyorum iyice fena oluyorum zaten acıkmadan tekrar yiyorum. Sizler zinde olmak için sahurunuzu nası yapıyosunuz akşam yemekten sonra rahatsız olmamak için sizin iftar menüleriniz nelerdir. bana bir yardımcı olun akıl verin lütfen:KK200::KK200:

Allahım hepimizin oruçlarını kabul etsin inşallah.
İş yapmayınca sorun olmuyorsa ne güzel.
Ne yalan söyleyeyim benim de süper kolay geçmiyor.
Ama işyerimde zaten televizyon yok,işim yokken KK'ya bakabiliyorum,yoksa mümkün değil affetmezler bizim burada.
Sabahtan öğlene kadar daha zor oluyor ama öğleden sonra daha kolay geçiyor sanki.
Allahım hepimize kolaylık versin inşallah.

Evdeyim ben buaralar da sürekli kk dayım hiç çıkasım iş yapasım çocuklara bakasım gelmiyor.uyuşukluk menüylemi alakalı ki orucum anlamadım

Kızlar var mı aranızda benim gibi hiç iş yapmak istemeyen. allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin oruçluyken ben hiç iş yapmak istemiyorum ofiste. Açıyorum televizyonu açıyorum kk yı bütün yazışmalar bana bakıyor bense buralarda takılıyorum. Akşamları ne yesem ağırlık yapıyor sahurada kalkamıyorum yiyip yatıyorum iyice fena oluyorum zaten acıkmadan tekrar yiyorum. Sizler zinde olmak için sahurunuzu nası yapıyosunuz akşam yemekten sonra rahatsız olmamak için sizin iftar menüleriniz nelerdir. bana bir yardımcı olun akıl verin lütfen:KK200::KK200:
Daha bunlar ilk günler , birkaç güne bünye daha iyi alışır inşallah
Ben son 2 saat ulaşılamıyorum resmen, sadece nefes alıyorum, bütün hayatı fonksiyonlarım duruyor :KK48: :olamaz:

Biraz konsantre sorunu yasaman gayet normal, benim icinde gecerli bu. Sikayet etmiyorum cok sukur dun gayet iyi gecti, bugunde guzel geciyo. Ama iste ah bu KK yok mu haha..
Her gun isten 1 saat erken cikmama musaade edildi, gunun sonlarina dogru konsantrem tamamen azaliyor, bunu dile getirdim, bos bos oturmak ne sizin isinize yarar nede benim dedim, hak verdiler.

Allah kabul etsin ve yardimciniz olsun!

İki gundur tutuyorum, surekli tutamam ben ama huyumu bilirim ;)
Evdeyim calismiyorum. Sabah 8de ayaktayim
Kucuk cocugum var cunku, o olmasa 10da kalkarim ama maalesef
Bir halsizligim yok sukur. Dun utu yaptim,temizlik yaptim ve yemek yaptim her zamanki gibi. Bugun de yine temizlik ve yemek islerim var.
Allah kabul etsin,calisanlara kolaylik versin

işyerinde zaman çabuk geçiyor evde iken zaman geçmıyor
ama ihtarda ağır yemekler yerine hafif yemekler yiyin hemencik yemegin şişiriyor sahurda ise doyurucu şeyler yiyin haşlanmış patates yumurta falan acıkmazsınız ama tabiki herkes saat 6 gibi kayışlar kopuyorr :deli:

Ben de cok bıtkınım
ve gunde 100 k yapıyorum işe gidip gelmek için
işlerimse acil olan işimi yapmak zorundayım

iftarda cok yıyemıyorum ama cok acıkmıs oluyorum
sahurda da 1 tost domates salatalık yıyıyorum

zinde değilim :)

Allah kabul etsin :)
Benim ilk 2 gün çok halsiz geçti sonrasında sorun olmadı.
İftarda hafif şeyler yemeye bakın .. Ben sahur yapmıyorum sadece yatana kadar çok su içiyorum yani iftardaki yediğimle oruç tutuyorum o yüzden ağırlık yapmıyor bende.
Size tavsiyem çok su için birde bir kaç tane hurma yiyin ki kan şekeriniz dengelensin :)

Allahım hepimizin oruçlarını kabul etsin inşallah.
İş yapmayınca sorun olmuyorsa ne güzel.
Ne yalan söyleyeyim benim de süper kolay geçmiyor.
Ama işyerimde zaten televizyon yok,işim yokken KK'ya bakabiliyorum,yoksa mümkün değil affetmezler bizim burada.
Sabahtan öğlene kadar daha zor oluyor ama öğleden sonra daha kolay geçiyor sanki.
Allahım hepimize kolaylık versin inşallah.
ben de sabahtan öğleni zor ediyorum:)
ben normal günlerde de sabah saatleriniz zor gecırırım
öğleden snr daha cabuk gecer

Allah kabul etsin :)
Benim ilk 2 gün çok halsiz geçti sonrasında sorun olmadı.
İftarda hafif şeyler yemeye bakın .. Ben sahur yapmıyorum sadece yatana kadar çok su içiyorum yani iftardaki yediğimle oruç tutuyorum o yüzden ağırlık yapmıyor bende.
Size tavsiyem çok su için birde bir kaç tane hurma yiyin ki kan şekeriniz dengelensin :)
Eskiden ben de kalkmadan tutardım hele ki o Ağustosa denk geldiği yaz,hiç kalkmadan tutmuştum.
İftarda da çok az yerdim.
Genel olarak zorluk yaşadığım bir dönemdi...
Ama gerçekten kalkmadan da kolay tutuluyor demek ki.
Artık içmem gereken ilaçlarım olduğum için sağolsun kocam sahura kaldırıyor,yoksa Allahım affetsin sahura kalkmak zor cidden.

Kızlar oruç değil de diyet yapıyorum gibi düşünün. Yani aklınıza getirmeyin. Yoksa bir ay zor geçer. Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Rahatsızligim yüzünden 6seneden sonra tekrar oruç tutmayı Allah'ım nasip etti şükür ve çokda kolay geçiyor inş hep böyle gider.

Kızlar oruç değil de diyet yapıyorum gibi düşünün. Yani aklınıza getirmeyin. Yoksa bir ay zor geçer. Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Rahatsızligim yüzünden 6seneden sonra tekrar oruç tutmayı Allah'ım nasip etti şükür ve çokda kolay geçiyor inş hep böyle gider.
Banada diyet yapıyorum düşüncesi asla beni etkilemez.oruc tutuyorum ve O'nun izniyle acacagim diye düşünmek bana tesir eder.eger Yaradanin emri olmasaydı ben oruca takat getiremezdim.asla diyet yapamam çünkü:)

Ay kk vitamincibaşı olucam yakında ama zinde değilim konularına yazmadan edemiyorum;)
Kadınlar için özel multivitaminler var, eczacınıza danışıp kullanabilirsiniz. :rapci:

Bende sadece uyumak istiyorum iş verimim düştü
Vitamin içiyordum geçen sene bayağı fayda etmişti ama acayip iştah açıyor oda sıkıntı oluyor
Gerçi herkes bizim gibi uyuşuk mayışık gözlerde fer yok :olamaz:

süre uzun bu nedenle bol sıvı almak önemli

protein ağırlıklı beslenmek de

karbonhidrat şeker vs değil de haşlanmış yumurta peynir süt yoğurt ağırlıklı menüler daha etkili olur

akşam da yine et vs

Karatay beslenmesine Ramazan da da devam etmek lazım

Back
X