yemek seçen insanları da anlamam ..
bulmussun ac kalmamıssın sükret ..
ac döndüler mi hic evinden neden böyle düşünüyor eşin ..
benimki hiç karışmaz,karıştırtmam da !
offf kadın işine ne karışırsın be adam çok biliyorsan kendin yap kızcağız zaten yapmış herşeyi kime ne bela okuyorsun mübarek gün!!!!sinir oluyorum böyle tiplere ..canım sen yapman gerekeni yapmışsın çok biliyorsa kendi yapsın beyfendi hem yersiz beddua sahibine döner
Yoo kesinlikle aksine severler yaptigim değişik şeyleri ama esim çok dikinti cikarior her konuda..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinilkle hakılsın canım sen zaten yapmaktan yüksünmüyorsun ki aksine fazlasını yapıyorsun..inşallah bu akşam sana sarf ettiği saçma cümleden dolayı pişman olur
Beddua kendini bulmadan bi hatasini anlasa da kaybettiklerini yanmasa..
sen karışma ben misafirimi doyururum de tatlım ya
Bi şekilde içinde buluyorum onu maalesef..her seferinde diyorum bu sefer karistirmayacam diye ama bi bakmisim içinde:))belli etmeyecem bugün çünkü misafirlerini iyi agirlamak istiyorum..
Kizlar merhaba pek yorum yapmaya vaktim olmasa da sürekli burayi okuyorum bazen halime sukrediyorum bazen de kendime yol gösterecek konuları okuyorum ve kendimi geliştiriyorum.öncelikle hepinize tesekkur ediyorumm.
Benim beddua almama gelince...ben vardiya usulü calisiyorum.gece ve gunduz olarak..bugün bostum bu yüzden davet almak istedim benim ailem zaten başka şehirde eşimin ailesini.toplamda 4 aile cagirdik.15 kisiyiz.menulerime gelince..tas kebabi..patates püresi pilav börek komposto.yoğurtlu salata.yeşil salata.güllaç..mercimek çorba..mesrubatlar hurma karpuz alirsa aksama o.dun alisverise gidecektik.zaten herseyime karisan esim yemeklere de karisir.ona gore sulu yemek yapmiyomusum.bi cesit daha et yemeği yapmami istedi. Bende ramazan zaten insanlar hemen doyuyorlar yemekler kalacak diye kabul etmedim.ama Esim yemek yedirmeyi istemediğinden dolayı olduğunu düşündü.bana allah canimi alsa da kurtulsam..ben hakliysam senin belani versin..sen hakliysan benim belami versin..ramazanda huzurumu kaciriyorsun gibi ifadeler kullandı.bende ona bu günde içimi yaktin ya seninde birisi canini yaksin da beni anla dedim. benim cok zoruma gitti ve çok agladimm.o şekilde alisverise gittik orada yine bir sakatat almis.onu kizartmami istedi.hic bisey demedim.bide benden kendi adina özür diliyor..ben de kendi adima özür dileyecekmisim.
Çok Yoruldum artik sabrim kalmadi..bugün 9 dan beri mutfaktayim.dinlene dinlene yapiyorum.
canım ellerine sağlık muhakkak hepsi güzel olmuştur
önce tas kebabı nı görmemiştim püre ile pilav saçma oluş yazacaktım ki
son anda okudum
eşin çok konuşmasın daha ne olacakmış
bie ettiği beddualara bak ikinize de tutmasın inşallah
Mümkünse erkekler mutfağa karışmasın ya... Ya da yap demeyi biliyorsa yardım etseydi. Takmayın kafanıza zaten ramazan için yeterince zengin bir menü hazırlamışsınız..
Bence o kocanız boşa oruç tutmasın ramazanda böyle bişey için bu şekil beddua ediyor hee de geç erkek milleti işte ağzınla kuş tutsan getirsen bu kuşun rengi niye bu renk derler.yemeklere gelince bence çok bile çünkü bu mübarek ay açları anlama ayı bütün gün aç kalıpta akşam baklava börek kebap yeme ayı değil peygamber efendimiz bir hurmayla geçirirmiş iftarı sahuru .[emoji5]️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
dünya kadar yemek yapıyorsun yine de yaranamıyorsun. Rabbim böylelerini görüyor elbet. ben dün 6 kişiyi, davet etim 2 de biz varız toplamda 8 kişi. ama yemkelerimin yarısı kaldı nasıl canım sıkıldı. demek ki ramazanda fazla yemek yenmiyormuş boşuna beddua etmesin eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?