• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda diyet nasıl yapacağızzz

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar,
ben 3 ayda 15 kilo verdim nomalde 75 olmam lazım ama yaklaşık bi aydır yemek yiyorum ve malesef kilo alıyorum başlıyorum sonu gelmiyor önceki iradem yok :( ramazanda geliyor ramazanda napıcaz nasıl diyet uygulayacaksınz fikri olan varsa fikir paylaşalım bayram sonu düğün var verdiğim kiloları almak istemiyorumm :(

:KK54: benimde vermem gereken 5 kilom var :KK39: ramazanda veririm diye düşünüyorum belli bir diyet uygulamayacağım ama sahurda kesinlikle hamur işi falan yok kahvaltılık tarzı bol bol karpuz yemeyi düşünüyorum iftarda başlangıçta çorba içeceğim kalkıp namazımı kılacağım aradan vakit geçiyor zaten mide doymuş oluyor namazdan sonrada eğer canım isterse hafif bir şeyler yemeyi planlıyorum.
yatsı vakti teravih namazına gidip çıkınca da yürüyüş yapacağım Allah nasip ederse
İnşallah veririm artık 8. ayda düğün var vermem lazım. :spor::KK73::KK6:

sahurda kahvaltı iftarda çorba ve az bi yemekle hiç aç kalmadan ve sporsuz 3 kilo vermiştim.ilginç ama o 3 kiloyu sonra da almadım.

a
sahurda kahvaltı iftarda çorba ve az bi yemekle hiç aç kalmadan ve sporsuz 3 kilo vermiştim.ilginç ama o 3 kiloyu sonra da almadım.
aslında mantıklı bende sahurda kahvaltı tam burgay ekmekle falan akşamlarıda salata yemek çorba yogurt falan yiyeyim diyorum en mantıklısı ben spora gidiyodum ama bıraktım ramazan yaklaştığı için malesef ama yürüyüşe gidicem nasipse inşallah almam kilo ya :(

Geçen yıl ramazanda 4-5 kilo vermiştim hem de tıka basa doyarak oldu.
Bunun sırrı bol su içip sık aralıklarla yemek...Günde 3,5 litre suyu içince zaten iştah falan kalmıyor..iftarla sahur arasında saat 11-12 arası bi öğün daha yapıyorum..Çok işe yaradı bende geçen yıl.
Bu ramazanı da iple çekiyorum çünkü çok kolay diyet yapılıyor ramazanda..

:KK54: benimde vermem gereken 5 kilom var :KK39: ramazanda veririm diye düşünüyorum belli bir diyet uygulamayacağım ama sahurda kesinlikle hamur işi falan yok kahvaltılık tarzı bol bol karpuz yemeyi düşünüyorum iftarda başlangıçta çorba içeceğim kalkıp namazımı kılacağım aradan vakit geçiyor zaten mide doymuş oluyor namazdan sonrada eğer canım isterse hafif bir şeyler yemeyi planlıyorum.
yatsı vakti teravih namazına gidip çıkınca da yürüyüş yapacağım Allah nasip ederse
İnşallah veririm artık 8. ayda düğün var vermem lazım. :spor::KK73::KK6:
Ben ramazanda kilo alıyorum arkadaşlar ya :/ yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıcam sonrasında zaten ramazan ayı bayramda tatile çıkıcam 10 kilo fazlam var ama 5-6 da versem beni kurtarır.Senin gibi yapsam bilmiyorum baklaım çalışınca işlerde değişiyor

Valla ben ramazan da sahurda haşlanmış yumurta yesllk domates salatalık peynr karpz falan yiycem iftarda da çorba sebze yada et tavuk yemeği ve bol salata yemeği dusunuyorum pilav ekmek yemiycm tatlidanda uzak durcam çok cnm isterse iftrda azck yicem

Sahurda yedikten sonra hemen yatiyomusunuz kizlar ben kilo aliyorum ramazanda iftarda hic ekmek yemiyorum sadece sahurda yiyorum ama yinede kilo aliyorum nasil zayiflayabilirim ramazanda

Sahurda yedikten sonra hemen yatiyomusunuz kizlar ben kilo aliyorum ramazanda iftarda hic ekmek yemiyorum sadece sahurda yiyorum ama yinede kilo aliyorum nasil zayiflayabilirim ramazanda
Canım sahurda yumurta ve bi bardak süt ayran veya yoğurt yenmesi gerek. Yumurta işini omlet yapabilirsin veya menemen falan yapabilirsin.
İftarda da yemeklerini azalt ve yemek arasında ara ver mesela bi kase çorbanı iç biraz bekle 10 dk kadar sonra devam et ama edemiceksn büyük ihtimalle

Canım sahurda yumurta ve bi bardak süt ayran veya yoğurt yenmesi gerek. Yumurta işini omlet yapabilirsin veya menemen falan yapabilirsin.
İftarda da yemeklerini azalt ve yemek arasında ara ver mesela bi kase çorbanı iç biraz bekle 10 dk kadar sonra devam et ama edemiceksn büyük ihtimalle
Evet neden öyle oluyo yaa az yesemde sanki iki ekmek yemişin gibi oluyo çok rahatsiz oluyo midem zamanla geçermi bu rahatsizlik alişiliyomu yoksa hep boylemi oluyo

Evet neden öyle oluyo yaa az yesemde sanki iki ekmek yemişin gibi oluyo çok rahatsiz oluyo midem zamanla geçermi bu rahatsizlik alişiliyomu yoksa hep boylemi oluyo
Canım soda falan iç yemekten sonra istersen. Az yemek çok daha sağlıklı ve ara ara atıştırmk :) tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden cipslerden uzak durmak çok önemli. Birden yediğimz için öyle oluyo hayatım inşallah geçer :)

Canım soda falan iç yemekten sonra istersen. Az yemek çok daha sağlıklı ve ara ara atıştırmk :) tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden cipslerden uzak durmak çok önemli. Birden yediğimz için öyle oluyo hayatım inşallah geçer :)
İnşâllah cnm bırak sen kilo vermeyi almayimda oda yeter simdilik

Senin nasil gidiyo kilo problemin varmi
Olmaz mı btnem bende diyetteym şuan henüz oruca başlayamadım başlayınca da devam edicem. Ekmeği, şekerli gıda çikolata tatlı hepsini bıraktım uzun sürede devam edicem böyle nefsimi terbiye ediyorum çok terbiyesizleşti bu ara :)
4 ay içinde 5-8 kilo aldım 80 oldum 4 gündür diyetteym 78 e indim bugün 78,2 ile devam ediyorm. Hedef 67-68 inşallah bayramda onu hedefliyorm :)

Olmaz mı btnem bende diyetteym şuan henüz oruca başlayamadım başlayınca da devam edicem. Ekmeği, şekerli gıda çikolata tatlı hepsini bıraktım uzun sürede devam edicem böyle nefsimi terbiye ediyorum çok terbiyesizleşti bu ara :)
4 ay içinde 5-8 kilo aldım 80 oldum 4 gündür diyetteym 78 e indim bugün 78,2 ile devam ediyorm. Hedef 67-68 inşallah bayramda onu hedefliyorm :)
Ama bayrama iki ay bile yoktur nasil vericenki 10 kilo falan biraz hizli degilmi

Bende 22 yaşındayım ablacım bir yaşında bir kızım var vermeye çalışıyorum 90 kiloydum doğumdan sonra işte uğraşlarimla 8 ayda 8 kilo verdim diyetisyene gitmiyorum cünkü yok burda sadece spora gittim yürüyüş falan yaptım ve yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı bi diyet değil yani ayda sadece bir kilo verebiliyorum şuanda oruçluyum iftarda ekmek yemiyorum sahurda iki üç dilim yiyorum ayda bir kilo cok az dimi ramazandan sonra daha sıkı bi diyet uygulamam lazim ramazanda sen nasil yapiyosun örneğin

Bende 22 yaşındayım ablacım bir yaşında bir kızım var vermeye çalışıyorum 90 kiloydum doğumdan sonra işte uğraşlarimla 8 ayda 8 kilo verdim diyetisyene gitmiyorum cünkü yok burda sadece spora gittim yürüyüş falan yaptım ve yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı bi diyet değil yani ayda sadece bir kilo verebiliyorum şuanda oruçluyum iftarda ekmek yemiyorum sahurda iki üç dilim yiyorum ayda bir kilo cok az dimi ramazandan sonra daha sıkı bi diyet uygulamam lazim ramazanda sen nasil yapiyosun örneğin
Bende 21 yaşındaym canım :)
Ben geçen sene dukan diyeti yaptım 20 günde 8 kilo verdim :) sonra hamile kaldım aşırı aşerdim herşeyi yedim 10 haftada 5 kilo aldım. Sonra düşük yaptım Ocakta psikolojik olarak yemeğe verdim kendimi ve üstüne 4 ayda 5 kilo aldım :) oldum 80. Sonrada artık bi dur dedim ve durdum 4 gün önce diyete başladım ilk gün patates diyeti yaptım ilk günde iki kilo gitti sanırım ödem ve su kaybettim sonra birazdaha bişeyler kattım yanına bezelye falan yine aynıydı yemekler ama ertesi gün 78,6 oldum. Bugünde 78,2 dim. Ben çok hızlı alır çok hızlı veririm o yüzden vicudumda sürekli çatlaklar olur. Hızla olduğundan. Boy 175. Ramazana daha başlayamadım maalesef reglm bitmedi henüz. Ekmek yemiyorm kesinlikle kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğimi yiyorm içnde un yok. Çok az yemek yiyorm şeker tatlı ws uzak duruyorum ve bi ay durucam. İnşallah verirm ya azimliyim :) bide her gün iki litreden fazla su içiyorm. Su içmeyince grçekten kilo fark ediyo. İftardan sahura kadar en azından iki litre iç canım. Birde yemekte orucu açarken su çok iç biraz bekle sonra çorbanı iç 10-15 dk bekle sonra yemeye çalış akşamda çay yanında tatlıdan uzak dur :)

Back
X