Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftar sahur arası iyi beslenip sıvı alsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim..ben geçenlerde kaza tuttum 8 buçuk aylık bebeğim sütte bariz bir azalma olmadı..Arkadaşlar merhaba bebeğim 2.5 aylık Ramazan da 3 aylık olacak . Ramazanda oruç tutsam sütüm kesilir mi Oruç tutmak istiyorum bebeğim emiyor . Yorum yazan annelere şimdiden teşekkürler.![]()
Yaa bende bilemedim çocukta aç kalsın istemiyorum orucumu da tutmak istiyorum. Bol bol sıvı alıp süt yapan çaylar içsem tutarım heralde.iftar sahur arası iyi beslenip sıvı alsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim..ben geçenlerde kaza tuttum 8 buçuk aylık bebeğim sütte bariz bir azalma olmadı..
Canım su anda sadece senden besleniyor hem senin icinde zor olur bide sütun azalabilir bu sefer mamayla filan ugrasirsin o yüzden tutma Allah bunun kolaylığını vermiş sana sonucdaArkadaşlar merhaba bebeğim 2.5 aylık Ramazan da 3 aylık olacak . Ramazanda oruç tutsam sütüm kesilir mi Oruç tutmak istiyorum bebeğim emiyor . Yorum yazan annelere şimdiden teşekkürler.![]()
Allah kaza hakkı tanımış bizlere .deneyin bir gün tutun sutunuzde azalma olmazsa kendinizi de iyi hissederseniz devam edersiniz ama denemeden bilemezsiniz herkesin bünyesi farklı ben çok etkilenirim başka bir anne hiç etkilenmez.Arkadaşlar merhaba bebeğim 2.5 aylık Ramazan da 3 aylık olacak . Ramazanda oruç tutsam sütüm kesilir mi Oruç tutmak istiyorum bebeğim emiyor . Yorum yazan annelere şimdiden teşekkürler.![]()
Ilk çocuğum ramazanda tam 2.5 aylıktı. Emzirme doneminde beslenmeme daha da dikkat eder bol su içerim yaklasik 3 4 litre hatta bazen fazlasini bile, çünkü içim yanar duramam. Ramazanda iftar ve sahur arası fazladan atistirmaliklarim da olur suyu hele hiç ihmal etmem lıkır lıkır içerim bir de dua ederim oldu bitti. O zaman hic azalmamıştı hic sıkıntı yaşamadım. Süt işi psikoloji dinlenme ve sıvı alimiyla dogru orantılı. Şimdi de 1 aylık bebeğim var yine tutmayi düşünüyorum. Sizinkinin artık bir uyku duzeni de olduysa dinlenirsiniz de. Icinizi ferah tutun. Niyetiniz halis, sonu da iyi olur eminim.Arkadaşlar merhaba bebeğim 2.5 aylık Ramazan da 3 aylık olacak . Ramazanda oruç tutsam sütüm kesilir mi Oruç tutmak istiyorum bebeğim emiyor . Yorum yazan annelere şimdiden teşekkürler.![]()
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bende dün bol bol rezene çayı içtim 3tl su üstüne karnım tok yattım..Ilk çocuğum ramazanda tam 2.5 aylıktı. Emzirme doneminde beslenmeme daha da dikkat eder bol su içerim yaklasik 3 4 litre hatta bazen fazlasini bile, çünkü içim yanar duramam. Ramazanda iftar ve sahur arası fazladan atistirmaliklarim da olur suyu hele hiç ihmal etmem lıkır lıkır içerim bir de dua ederim oldu bitti. O zaman hic azalmamıştı hic sıkıntı yaşamadım. Süt işi psikoloji dinlenme ve sıvı alimiyla dogru orantılı. Şimdi de 1 aylık bebeğim var yine tutmayi düşünüyorum. Sizinkinin artık bir uyku duzeni de olduysa dinlenirsiniz de. Icinizi ferah tutun. Niyetiniz halis, sonu da iyi olur eminim.
Sütün özü sevgi ve sudur. Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmeniz önemli yani azaldi azalacak düşüncesiyle tutmayin orucu. Suyunuzu icin guzelce beslenin gerisini Allah'a bırakınGüzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bende dün bol bol rezene çayı içtim 3tl su üstüne karnım tok yattım..
Ramazanın bu ilk günü çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Insallah böyle devam eder bebeğim bugün 3aylik oldu. Sütümü etkileyecek bir sıkıntı yaşamadım.![]()