Bende sevmiyorum benden uzak olsunvalla havuzada girsem istemem utu mutu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sevmiyorum benden uzak olsunvalla havuzada girsem istemem utu mutu![]()
Getir ben yapayim getirvalla havuzada girsem istemem utu mutu![]()
O gun geldiginde kisa bi sureligine siteden mi kacsam ne yaaaaaaaBu mesajınız kayıt altına alınmıştır.Yıllar geçse imha edilemez
bilginiz olsun
![]()
Benim ütüleride sana getireyim yerine yemek yapayımGetir ben yapayim getiryemekler senden utulee temizlik benden
![]()
Sen bilirsin üyelik iptalinden başkası kurtarmazO gun geldiginde kisa bi sureligine siteden mi kacsam ne yaaaaaaa![]()
vallaha olur, bnde razıyımBende sevmiyorum benden uzak olsunOnun yerine 20 çeşit yemek yapsam olur mu
![]()
Oluuur anlastikBenim ütüleride sana getireyim yerine yemek yapayım![]()
ayy elin değmişken bi camlarada el atsan kuzummGetir ben yapayim getiryemekler senden utulee temizlik benden
![]()
vallaha olur, bnde razıyım![]()
![]()
Bebem ben vazgeçtim sende vazgeç istersen bak yakıyormuş kıyafetleriOluuur anlastikbak bugun iki tane sey yaktim daha dogrusu yapismis plaatik dantellere farkinda degildim
![]()
Banane ya bananeeeeeee gorunmez olurum uzaktan izlerim yarismayiii bulamazsin ki benikiSen bilirsin üyelik iptalinden başkası kurtarmaz![]()
Oldu anam baska derdinayy elin değmişken bi camlarada el atsan kuzumm![]()
![]()
onlarıda hiç sevmemde
Marga şimdiden kıvırıyorsunBanane ya bananeeeeeee gorunmez olurum uzaktan izlerim yarismayiii bulamazsin ki beniki
Hava sicak ondan yaniyor yahu yoksa utuden degil yaBebem ben vazgeçtim sende vazgeç istersen bak yakıyormuş kıyafetleri![]()
oww kriz geçiririm kesinBebem ben vazgeçtim sende vazgeç istersen bak yakıyormuş kıyafetleri![]()
yaa ama çok hamarat gorunuyosun sen, nolcakkkOldu anam baska derdin![]()
Hepsi den yalan sarkisi benden sana gelsinnnMarga şimdiden kıvırıyorsun![]()
sıcak hava nasıl yakıyor yahuHava sicak ondan yaniyor yahu yoksa utuden degil ya
Niye benim ki beni hamarat bulmuyoooyaa ama çok hamarat gorunuyosun sen, nolcakkk![]()
Sicaktan yaniyo ist kavruluyo dermisimmmsıcak hava nasıl yakıyor yahu![]()
Kesin öyle olmuşturHava sicak ondan yaniyor yahu yoksa utuden degil ya