- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlarPinkom benimde öyle
Ne yapayım yenmiyorMisafirde yok
![]()
Bana kalsa çorba salata cacık yer geçerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlarPinkom benimde öyle
![]()
Aynen Nevoşum. Biz zaten çok çeşit aramıyoruz biliyorsun. Sadece pilav olsa da yerizPinkom benimde öyle
![]()
Kütüğüm Malatya ben artık Malatyalıyım
Doğum yerimi de değiştircem elimden gelse![]()
Pinkom benden çok Malatyalısın
Canım sizin ev kalabalıkKeşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlar
Bana kalsa çorba salata cacık yer geçerim![]()
Bizimde öyle canım çorba ve tek çeşit bile yetiyorAynen Nevoşum. Biz zaten çok çeşit aramıyoruz biliyorsun. Sadece pilav olsa da yeriz![]()
Evet kalabalıkızCanım sizin ev kalabalıkBizim eşim ,ben ve 3 çocuk
Çocukların yediği 1 kişilik bile değil
Benim kızlar yemek vermesen istemezler o kadar sevmiyorlar yemek yemeyi
Yoksa çok istiyorum çeşitli yemekler yapayım ve hepsi bitsin![]()
Bugün için pratik hiç duymadığım tarif gelmedi hala bekliyorum menümü oluşturmak içinBizimde öyle canım çorba ve tek çeşit bile yetiyor![]()
Közleyip kabuklarını soyup tek seferlik buzluğa koyabilirsiniz..kızlar selammmmmmmmmmmm
konuyla alakalı değil ama mutlaka burada bir bilen vardır
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/
Maşaallah canımEvet kalabalıkızbende sinir olurum bi yemek kalınca
Pratik ve hiç duymadığınBugün için pratik hiç duymadığım tarif gelmedi hala bekliyorum menümü oluşturmak için![]()
közle at buzluğa sonrada limonlu sarımsaklı, yada yoğurtlu yapıp yapıp yersinkızlar selammmmmmmmmmmm
konuyla alakalı değil ama mutlaka burada bir bilen vardır
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/
Evet yoruluyorum ama onlar için herşey yaparım kalabalık olmak çok güzel gerçekten...Maşaallah canımÇok şanslısın kıymetini bil
Yalnız iftar yapmak çok zor oluyor..
![]()
Allah kabul etsin canımEvet yoruluyorum ama onlar için herşey yaparım kalabalık olmak çok güzel gerçekten...
Olursunuz olursunuz :)) allah razı olsunAllah kabul etsin canım
Benim çocuklar büyüseydi bizde öyle olurduk![]()
Gelmezse iftarı atlayıp sahura geçiş yaparımGelmezse ne olacak![]()
Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlar
Bana kalsa çorba salata cacık yer geçerim![]()