Komşum hiç güleceğim yoktu
Ah çok tşk ederiz.İcli köfteyi tutturduk bende mutlusu yok şu anAllah kabul etsin, herkesin yemekleri, menüleri çok güzel, herkesin eline sağlık :)
2 kişi olunca ertesi güne kalıyor hep komşum iyi oluyor vallahi benim için deKomşum hiç güleceğim yoktu
Bizim bile artıyor canım. Afiyetle yiyin. Allah kabul etsin2 kişi olunca ertesi güne kalıyor hep komşum iyi oluyor vallahi benim için de
Evet covid geçirdi hastaneden yeni çıktık ciğerlerine inmişTeşekkür ederim,
Çok teşekkür ederim. Sizin de çocuğunuz mu rahatsız geçmiş olsun
Oyyy kuzum yaaa. Kaç yaşında? Kozalak pekmezi baya etkili işe yarıyor bu konularda ama yaşı küçükse bilemem tabiEvet covid geçirdi hastaneden yeni çıktık ciğerlerine inmiş
5 yaşında teyzesi...öyle mi hiç duymamıştım..bı bakiyim teşekkür ederimOyyy kuzum yaaa. Kaç yaşında? Kozalak pekmezi baya etkili işe yarıyor bu konularda ama yaşı küçükse bilemem tabi
Sağ ol komşumm cümlemizinkini inşallahBizim bile artıyor canım. Afiyetle yiyin. Allah kabul etsin
Aynen bi araştırın çok çok iyi geliyor astımı falan olana. Eşimin babasının da covidden ciğerlerine indi baya kötüydü kozalak pekmezi içti rahatladı. İnşallah şifa olur5 yaşında teyzesi...öyle mi hiç duymamıştım..bı bakiyim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?