Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Tavuk pirzola
Pataes kizartmasi
Pataes purem var
Pilav
Taze fasulye
Salata
Kazandibi
Herkese hayirli iftarlar

$P1180994.webp Hayırlı akşamlar:16:Bu akşam iftarda analı kızlı köfte vardı:56::16:

Benim bu gün canım yemek havasında değildi:27:arada bana uğrarlar böyle:27:
Ondan buzlukda içli köftem vardı yanına salata yaptım annem de mantı yollamıştı büyük kız seviyor diye :56:

Son düzenleme:
Benim bu gün canım yemek havasında değildi:27:arada bana uğrarlar böyle:27:
Ondan buzlukda içli köftem vardı yanına salata yaptım anem de mantı yollamıştı büyük kız seviyor diye :56:
Afiyet olsun canım:56::16:Daha ne olsun:9:

Annen sağolsun:56::16:Ben de sadece analı kızlı köfte-çorba-salata yaptım:9:O bile kaldı çok oldu:31:

Evet sağolsun :16:
Neyse yarına kalır:31:asılında bende günlük severim yemeği taze ama çoçuklar için biraz fazla yapalım diyince ipin uçu kaçıyor biraz bol kepçeyiz galiba :9:

Son düzenleme:
Evet sağolsun :16:
Neyse yarına kalır:31:asılında bende günlük severim yemeği taze ama çoçuklar için biraz fazla yapalım diyince ipin uçu kaçıyor biraz bol kepçeyiz galiba :9:
Çocuklar akşama kadar ara ara birşeyler yiyorlar ondan fazla olsun istiyorum:56::9:Ama elim her zaman bol kepçedir:9:

Benim çocuklar çok iştahlı değiller ne yapsam şaşırıyorum:19:Ama köfteyi seviyorlar:56:Umarım yarın yemeye devam ederler:9:

Seçme huyları var 3 ayrı damak zevkleri var beni deli ediyolar :27:

Son düzenleme:
bugün iftarda davetteydik menü şöyleydi
mercimek çorbası
pilav
tavuk
zeytinyaglı fasülye
yaprak sarması
mantı
salata
hoşaf
kadayıf tatlısı
karpuz

Bende melemenmi yapsam sahura aslında biber közliyecektim karasız kaldım:31:

selam kızlar:3: bende sahura kıymalı yumurta ,domates ,salatalık, kahvaltılıklar diye düşündüm:56:....çok şükür:16:.....hayırlı sahurlar herkese:16:

Hayırlı sahurlar:16:
Milföy börek ,kahvaltılıklar ve çay:56:

sahurda
melemen
kahvaltılık
çay

Son düzenleme:
Bende menelemen yaptım ve kahvaltılıklar hayırlı sahurlar :56:

Back
X