• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

kızlar hepinize slm

acil menum hakkında yorum ıstıyorum olan olmayan uyan uymayan ne varsa soyleyın lutfen pazar gunu ıftar yemegı verıcemde

Çorba Tarhana Çorbası

Ara ögün su böreği yada siğara böreği siz karar verın lutfen / közlenmiş kırmızı biber ve közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu

Ana yemek Orman Kebabı ve tavuklu pilav

Tatlı kadayı dolma

He bıde mevsim salata var lütfen yardım edın sızce bu menu uygun mu

Menünüz gayet güzel.Sigara böreği bence daha güzel olur çıtır çıtır.Çok da fazla çeşite ihtiyaç yok.Ziyan olmasın:)

kızlar hepinize slm

acil menum hakkında yorum ıstıyorum olan olmayan uyan uymayan ne varsa soyleyın lutfen pazar gunu ıftar yemegı verıcemde

Çorba Tarhana Çorbası

Ara ögün su böreği yada siğara böreği siz karar verın lutfen / közlenmiş kırmızı biber ve közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu

Tatlı kadayı dolma

Menü çok güzel:34::56:Ellerinize sağlık Allah kolaylık versin:16:

Menünüz gayet güzel.Sigara böreği bence daha güzel olur çıtır çıtır.Çok da fazla çeşite ihtiyaç yok.Ziyan olmasın:)

Menü çok güzel:34::56:Ellerinize sağlık Allah kolaylık versin:16:

KIZLAR SANKI SU BOREGI YAPINCA DAHA ZAHMETLI OLMUS GIBI DURMAZMI BEN OYLE EVINDE SIK SIK MISAFIR AGIRLYABILEN BIRI DEGILIM KENDILERINI ÖZEL HISSETTIRMEK ISTIYORUM BIDE TATLARI GUZEL OLSUN İSTİYORUM COK MU SEY ISTIYORUM SANKI AKLIM SU BOREGINDE KALIYOR GIBI :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

KIZLAR SANKI SU BOREGI YAPINCA DAHA ZAHMETLI OLMUS GIBI DURMAZMI BEN OYLE EVINDE SIK SIK MISAFIR AGIRLYABILEN BIRI DEGILIM KENDILERINI ÖZEL HISSETTIRMEK ISTIYORUM BIDE TATLARI GUZEL OLSUN İSTİYORUM COK MU SEY ISTIYORUM SANKI AKLIM SU BOREGINDE KALIYOR GIBI :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
O zaman su böreği yap harika olur:56:Ben de gelebilirmiyim:3:

Bizim bugünkü menümüz,

Pirinç çorbası
Dilme kıymalı fasülye
Yoğurlu makarna
Dünden etli biber,lahana dolması
Salata
İrmik helvası (Kimse yemiyor bana kaldı yaşasın.:52:)
Ellerinize sağlık canım:56:Hayırlı iftarlar:16:
Benim kalan yemekler var onları yiyeceğiz yanı sadeçe salata yoğurtlu semiz otu yaparım herkese hayırlı iftarlar :16:

Ellerine sağlık canım:56:Hayırlı iftarlar:16:
Benim menü belli değil yarın memlekete gitme durumumuz var yada pazar günü netleşsin ona göre bir şey yapacağım:56::9:

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık canım:56:Hayırlı iftarlar:16:

Ellerine sağlık canım:56:Hayırlı iftarlar:16:
Benim menü belli değil yarın memlekete gitme durumumuz var yada pazar günü netleşsin ona göre bir şey yapacağım:56::9:

Sağol canım :38: hadi hayırlısı bekliyoruz :38:

kızlar hepinize slm

Çorba Tarhana Çorbası

Tatlı kadayı dolma

bence ana yemeğin zaten güzel, su böreğiyle uğraşma.. sigara böreği ortada çok güzel gidiyo..
patlıcanla biber közlemesini yoğurtsuz sade maydonoz + limon + sarımsak + z.yağıyla da yapabilirsin harika oluyor..
azar azar ama çeşit çok yapmayı seviyorum ben... ortaya barbunya ve közleri yoğurtusz yaparsan havuç tarator olabilir...
bence çok çeşit de özel hissettirir misafirlerini, bir de özenli masa :34:

İftarda
Mercimek çorbası
Karışık kızartma domates sos(kabak,patlıcan,patates,biber,domates)
Kakaolu revani:56:
Hayırlı iftarlar:16::16::16:
Yarın memlekete gidiyorum:10:Yarın akşam iftarda annemdeyim inşaallah:52:

İftarda
Mercimek çorbası
Karışık kızartma domates sos(kabak,patlıcan,patates,biber,domates)
Kakaolu revani:56:
Hayırlı iftarlar:16::16::16:
Yarın memlekete gidiyorum:10:Yarın akşam iftarda annemdeyim inşaallah:52:
afiyet olsun canım hayırlı iftarlar
hayırlı yolculuklar mı diyim ne diyim annenler sana yakınsa gülü güle diyim yok başka yerdelerse iyi yolculuklar :)

iftar menümüz
mercimek corbası
güveç
pilav
semiz otu salatası
halka tatlı
kendimede kabak yemegi yaptım :)

afiyet olsun canım hayırlı iftarlar
hayırlı yolculuklar mı diyim ne diyim annenler sana yakınsa gülü güle diyim yok başka yerdelerse iyi yolculuklar :)
Ablacım ben Malatyalıyım:34:Yaşadığım şehri biliyorsun:9:Ailem Malatya'da ben de oraya gidiyorum bayram tatili:10:Çok teşekkürler:38:

Nevreste hayırlı yolculuklar.Ne mutlusundur sen şimdi.:16:

Back
X