• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

Merhaba
Dünden bezelye yemeğim vardı
Yanına pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum
Salata , yoğurt ve hurma eşliğinde :56:

Herkese hayırlı Ramazanlar arkadaşlar :3:
Ellerine sağlık canım:56:Hayırlı ramazanlar:16:

Dünden taze fasulye var,
yanına çorba ve salata yapmayı düşünüyorum.
Ardından da karpuz kavun,
İlk gün menüsü için yeterli gelir sanırım.

Hayırlı Ramazanlar cümleten.

Son düzenleme:
herkese hayırlı ramazanlar :)

bizim bugün ki menümüz; zeytinyağlı yeşil fasülye,tavuklu pirinç pilavı,sebzeli mercimek çorbası ve salata..daha saatler var ama şimdiden iyi iftarlar herkese :)

sahurda ise genelde kahvaltı yapıyoruz biz,ağır şeyler tüketmemeye çalışıyoruz.

herkese hayırlı ramazanlar :)

bizim bugün ki menümüz; zeytinyağlı yeşil fasülye,tavuklu pirinç pilavı,sebzeli mercimek çorbası ve salata..daha saatler var ama şimdiden iyi iftarlar herkese :)

sahurda ise genelde kahvaltı yapıyoruz biz,ağır şeyler tüketmemeye çalışıyoruz.

Hayırlı Ramazanlar:16:Ellerine sağlık:56:

Bizim evin tek iyi niyetlisi benim :1: Diğlerleri niyetli. Menü söyle imiş

Mercimek Corbası
İslim Kebabı
Pirinc Pilavı
tatlı (ben alıcam giderken:))

eşim zeytinyağlı kıymalı biber dolması istedi yanına ne yapsam karar veremedim :)

Ellerine sağlık canım:56:Hayırlı ramazanlar:16:

Teşekkür ederim Nevreste :16: engin bilgilerinden yararlanmayı düşünüyorum bu topikte :1:

Dünkü sahur menüsü :

Patates kızartması ( Biliyorum tuzlu ama ben çok seviyorum napim :17: )
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Haşlanmış yumurta ( Ben sevmediğimden yemedim )

eşim zeytinyağlı kıymalı biber dolması istedi yanına ne yapsam karar veremedim :)
Canım oruçlu iken canımız bir çok şey istiyor:56:Ama iftar sonrası çorbadan sonra tıkanabiliyoruz:31:Eğer kalabalık değilseniz yada ben olsam yanına çorba,salata, ayran vaya cacık yapardım:56::34:Yeterli olurdu :56:Afiyet olsun:16:

Teşekkür ederim Nevreste :16: engin bilgilerinden yararlanmayı düşünüyorum bu topikte :1:

Dünkü sahur menüsü :

Patates kızartması ( Biliyorum tuzlu ama ben çok seviyorum napim :17: )
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Haşlanmış yumurta ( Ben sevmediğimden yemedim )

Canım çok sağol hep beraber birbirimizi fikir vererek bu ramazanı geçireceğiz inşaallah:29::34:Ellerine sağlık canım:56::16:Ama yumurta tok tutuyor:17:Haşlama yiyemiyorsan başka şekilde yemeğe çalış:56:

benim bugün menüm yok çünkü kaynanamlara yemeğe gidiyoruz:56: yarından itibaren bende yazarım inşallah sizden de fikir alırım çalışan biri olarak eve git yemek yap çok zor oruç halle:50: keşke hergün misafirliğe gitsek haftasonlarıda ben alsam :52::52:

bizde de fırında köfteli patates, semizotlu bulgur pilavı, yoğurtlu patlıcan salatası, közlenmiş domates ve biber ,kayısı hoşafı ve kavun karpuz :)

bu hafta misafir kabul edeceğim misafir menümü de buradaki yemek yarışmalarındaki yemeklerden de yapacağım.

Canım çok sağol hep beraber birbirimizi fikir vererek bu ramazanı geçireceğiz inşaallah:29::34:Ellerine sağlık canım:56::16:Ama yumurta tok tutuyor:17:Haşlama yiyemiyorsan başka şekilde yemeğe çalış:56:

Ablam da böyle dedi ama
Diğer türlü de sevmiyorum
Tek haşlanmış yumurtanın sarısını severim ama asıl protein de beyazdaymış :17:

benim bugün menüm yok çünkü kaynanamlara yemeğe gidiyoruz:56: yarından itibaren bende yazarım inşallah sizden de fikir alırım çalışan biri olarak eve git yemek yap çok zor oruç halle:50: keşke hergün misafirliğe gitsek haftasonlarıda ben alsam :52::52:

Allah kolaylık versin canım evde oturduğum halde çok zor geliyor alışırız inşaallah:31:Ohhhhhhhh ne güzel kayınvalide döktürmüştür şimdi:52::56:Güzel olur aslında ramazanda yapacak birileri olsa:9:Ama ben yemek yaparak vaktimin birazını geçiririm diye düşünüyorum:56:

bizde de fırında köfteli patates, semizotlu bulgur pilavı, yoğurtlu patlıcan salatası, közlenmiş domates ve biber ,kayısı hoşafı ve kavun karpuz :)

bu hafta misafir kabul edeceğim misafir menümü de buradaki yemek yarışmalarındaki yemeklerden de yapacağım.

menün tam bana göreymiş ellerine sağlık :) cincik semizotunu çok severim,yemeğini ve salatalarını yaparım ama pilavını hiç duymamıştm anlatsana nasıl yapıyorsun :56:

Ellerine sağlık:16:Misafir menülerinide paylaşırsan fikir olur bizlerede:29::56::17:

Bi de şey bu akşam giderken kuruyemiş alacağım inşallah
Badem, ceviz, fındık iyi gelirmiş te
Sahurun ardından biraz yerim :6:

Back
X