• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda iftar ve sahur sofralarımız

hanımlar maşallah yine döktürmüşsünüzz..
ellerinize sağlık :16:
benim bugünki menüm;
*fırında tavuk
*beşamel soslu sebzeli makarna
*salata
*yoğurt
*içecekler tabii ki
*tatlı olarakta dondurma yı uygun gördüm :))
bizde fazla yiyemıyoruz 2 çeşit tam geliyor :))

herkese hayırlı iftarlar..

hanımlar maşallah yine döktürmüşsünüzz..
ellerinize sağlık :16:
benim bugünki menüm;
*fırında tavuk
*beşamel soslu sebzeli makarna
*salata
*yoğurt
*içecekler tabii ki
*tatlı olarakta dondurma yı uygun gördüm :))
bizde fazla yiyemıyoruz 2 çeşit tam geliyor :))

herkese hayırlı iftarlar..

Hayırlı iftarlar:16:

$image.webp $image.webp
$image.webp
Semiz otlu yoğurtlu köftem :16:
Sepzeli bulgur pilavi ve salata :56:
Herkese hayırlı iftarlar :16:

İyi akşamlar herkese:16:
Cumartesi akşamı gelecek misafirlerime oluşturduğum menüyü yazayım ekleme çıkartma fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :56:
Çorba ?? Ne çorbası henüz netleştiremedim...
Etli taze fasulye
İnegöl köfte
fırında elma dilim patates ya da Libyana'nın sucuklu patates ' inden
Domates biberli bulgur pilavı
Kol böreği
Salata
Cacık
Vişne kompostosu
İftariyelikler
Çay ile browni

Nasıl sizce ?? Önerileriniz ?? :emir_bebek::38:

İyi akşamlar herkese:16:
Cumartesi akşamı gelecek misafirlerime oluşturduğum menüyü yazayım ekleme çıkartma fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :56:
Çorba ?? Ne çorbası henüz netleştiremedim...
Etli taze fasulye
İnegöl köfte
fırında elma dilim patates ya da Libyana'nın sucuklu patates ' inden
Domates biberli bulgur pilavı
Kol böreği
Salata
Cacık
Vişne kompostosu
İftariyelikler
Çay ile browni

Nasıl sizce ?? Önerileriniz ?? :emir_bebek::38:

İyi akşamlar:16:Menünüz çok güzel:56:Çorbayı yoğurtlu bir çorba tercih edebilirsiniz:34:Fasulyeyi etli değilde zeytinyağlı yapsanız:17:Tabi siz daha iyi bilirsiniz:34::16:

Canım ben 1 bardağa 2 su bardak dedim:26:1.5 bardak için 3 su bardağı koyacaktın:34:Ama bence güzel olmuştur bulgurda çokta sorun olmuyor:34:Ama pirinç olsaydı problem olabilirdi:31:Olsun bak denemiş oldun bir dahaki sefere tam ölçüyü tutturursun:13:Ellerine sağlık canım:16:Yok canım onlarda farklı kiraza limon eklemiyoruz:34:Armut içinde ekşimsi olsun dersen 6-7 armut için çeyrek limon ekleyebilirsin:31::34:

Nevrestecim Allahtan tadi güzel oldu tuzu filan tam kivamindaydi esimde gayet iyi oldu dedi ama görüntüsü iste lapa gibiydi. Aynen canim bidaha ki sefer tam ayarinda yaparim insaAllah. Esim sahurda da yemek yiyor ya 2 gün tam yetsin diye biraz fazla yapayim dedim elime bulastirdim : / Ama patatesli yemegim de gayet iyi oldu. Biraz daha güvenim yerine geldi ilk gün ki fiyaskodan sonra : ))

Nevrestecim Allahtan tadi güzel oldu tuzu filan tam kivamindaydi esimde gayet iyi oldu dedi ama görüntüsü iste lapa gibiydi. Aynen canim bidaha ki sefer tam ayarinda yaparim insaAllah. Esim sahurda da yemek yiyor ya 2 gün tam yetsin diye biraz fazla yapayim dedim elime bulastirdim : / Ama patatesli yemegim de gayet iyi oldu. Biraz daha güvenim yerine geldi ilk gün ki fiyaskodan sonra : ))

Ellerine sağlık canım:38:Merak etme sen yeterki yılma yemek yapmak cesaret işidir pes etmeden sürekli deneyeceksin sonra sen kendine bile şaşıracaksın nasıl yapıyorum diye:9::56::34:

Ellerine sağlık canım:38:Merak etme sen yeterki yılma yemek yapmak cesaret işidir pes etmeden sürekli deneyeceksin sonra sen kendine bile şaşıracaksın nasıl yapıyorum diye:9::56::34:

Ilk evlendigimde cesaretliydim hatta merakli birinden bisey duyuyordum yapmaya calisiyordum. Ama ilk denemede tam olmuyordu bende ee bunu niye olmadi diye hemen pes ediyordum :37: Birazda istek meselesi sanirim mutfakta insan kendini huzurlu hiss etmesi gerekiyor.. InsaAllah yeni evim daha dogrusu kendi evimiz olursa mutfagimdan cikmiycam : )):31::31:

$1.webp Hayırlı geceler:16:Nacizane balkonda yaptığımız iftar soframız:56:Mercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane:56:

Ilk evlendigimde cesaretliydim hatta merakli birinden bisey duyuyordum yapmaya calisiyordum. Ama ilk denemede tam olmuyordu bende ee bunu niye olmadi diye hemen pes ediyordum :37: Birazda istek meselesi sanirim mutfakta insan kendini huzurlu hiss etmesi gerekiyor.. InsaAllah yeni evim daha dogrusu kendi evimiz olursa mutfagimdan cikmiycam : )):31::31:

İnşaallah canım:16::16::16:Ama cesaretin hiç bitmesin:29:

: (
Nevreste canim benim pilavim olmadi yaa.. 1.5 bardak bulgur kullandim 4 bardak su koydum cok ceker diye : ( keske once az koyup sonra ilave etseydim.. Lapa gibi oldu yanim.. Bir de suyunu ben sicak doktum.. Tadi nasil bilmiyorum suan insaAllah tuzunu tutturmusumdur : /
:16:

ben böyle durumlarda bulguru hemen soğuk ayran çorbasına döndürüveriyorum tadından yenmiyor :8::8::8::8:

Eki Görüntüle 753467 Hayırlı geceler:16:Nacizane balkonda yaptığımız iftar soframız:56:Mercimek çorbası-Lahmacun-Közlenmiş Patlıcan-Ayran-Maydanozve Nane:56:

Ellerinize sağlık çok güzel bir sofra ve menü:56:
Öneriler için de ayrıca teşekkürler evet zeytinyağlı daha çok yakışacak bu menüye, zeytinyağlı bamya ile değiştirdim hatta :9:
Hayırlı sahurlar herkese :38:

nevrestecim seni uzaktan takip edenlerdenim. Maşallah demek istiyorum. Mutfaktan hoşlanıyorum. Bugün iftar soframın resmini çekeyim dedim ama saldırdık her şeye. Yarına artık eklemeyi düşünüyorum. Herkese hayırlı ramazanlar...

Back
X