menü güzel ama açılış için mutlak ara öğün yap ve hafif olmasın bu öğün.sütlü tatlı meyve yada 5/6 kaşık yemek gibi.iftarımı 2 bardak suyla actım
ezogelin çorbamı içtim yanında 1 dilim pide
we biraz mewsim salatası
şimdilik bu kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menü güzel ama açılış için mutlak ara öğün yap ve hafif olmasın bu öğün.sütlü tatlı meyve yada 5/6 kaşık yemek gibi.iftarımı 2 bardak suyla actım
ezogelin çorbamı içtim yanında 1 dilim pide
we biraz mewsim salatası
şimdilik bu kadar![]()
İftardan önce 56,7 çıktım hahaÇok güzeldi
![]()
bencede yemede bir sakınca yok küçükse 2 tane bile yiyebilirsin yanında salata ile.
58.1 başlangıç yani 1.4 vermişsin maaşallahkoruyabilmek önemli ama bunu hadi bakalım p.tesine az kaldı.
ama kilolarımızı miktar olarak söylemeyelimki heyecan olsun.![]()
geri almazsın hemen sadece yediğin içtiğin şeylerin ağırlığı artı olarak yansır tartıya.doğru sonuç aç karna ve wc.ye çıkıldıktan sonradır afedersiniz:26:İftarda geri almışımdır diye düşünüyorum ve olabildiğince tartıdan uzak duruyorum şu an![]()
çorba
patlıcan oturtma
pilav
çoban salata
bir bardak kola
2bardak su
fazla geldi galima pestil gibiyim![]()
Bugün alışveriş merkezine gittik. Kızlar çok beğendiğiniz kıyafetin üstünüze cuk diye oturmasının tadı hiç bi yemekte yok :)
Normalde bana 38 beden pantolon dat gelirdi bugün denedim ve aynada Allahım sen nasıl yaratmışsındedim :)
Nolur tutalım azıcık boğazımızıı![]()
4 yemek kaşığı. fazla mı?
hadi ya o zaman bende kesiyorum pilavı.. sağol canım...