Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Misafir vardı canım. E tabi yemeğe dikkat etmeyincee.. topiğe yazmadım. Geri dönüyorum yarın:)) Cuma olduğunu unutmuşum bu arada tartılmadım.

Hem yine malum şey hala başlamadığından hem de dikkat etmediğimden korkuyorum açıkçası:)) yarın tartılırım artık

selamlar
aksam yemegim
yarim kase yogurt
uc dort catal patates ve patlican kizartma
bir dilim peynir
az da karpuz

sade Turk kahvesi

su bugun dort litreyi bulur..

Benim bir ay sonraki tatil erkene alindi kizlar. Esim surpriz yapmis yarin sabah yolcuyuz bir hafta cozutmam insallah. Simdi haril haril valiz yapiyorum. Tam da kilo vermeye baslamistim. Hadi hayirlisi insallah
Iyi tatiller canım bol bol eglende gel :21:

Misafir vardı canım. E tabi yemeğe dikkat etmeyincee.. topiğe yazmadım. Geri dönüyorum yarın:)) Cuma olduğunu unutmuşum bu arada tartılmadım.

Hem yine malum şey hala başlamadığından hem de dikkat etmediğimden korkuyorum açıkçası:)) yarın tartılırım artık
Kaçamakları yaz bence herkes menülerini paylaşırken bir sonraki gün vazgeciyorsun yemekten

Yok canım emzirmiyorum. Benimki bugunluk İsveç :KK70:Şaştim iyice hepsini denemeye çalışıyorum
siz yapınca bende merak edip bakmıştım çok ağır geldi
onu bırakınca bence hemen geri alırsın
ben karatay yapmadan önce yaptığım tüm diyetlerde hemen geri alıyordum çünkü normal beslenmeden farklı besleniyordum
ama karatay da normal yediklerinden sağlıklı bir şekilde kilo verdiğin için diyeti bırakınca bile kolay kolay kilo almıyorsun
geçen sene 3 ay karatay yaptım 6 ay ara verdim tatlıda ekmekte yedim ama kilo almadım:nazar:
biraz dikkat etsem kilo bile verebilirdim
o yüzden bence kiloyu nasıl verdiğimiz önemli

siz yapınca bende merak edip bakmıştım çok ağır geldi
onu bırakınca bence hemen geri alırsın
ben karatay yapmadan önce yaptığım tüm diyetlerde hemen geri alıyordum çünkü normal beslenmeden farklı besleniyordum
ama karatay da normal yediklerinden sağlıklı bir şekilde kilo verdiğin için diyeti bırakınca bile kolay kolay kilo almıyorsun
geçen sene 3 ay karatay yaptım 6 ay ara verdim tatlıda ekmekte yedim ama kilo almadım:nazar:
biraz dikkat etsem kilo bile verebilirdim
o yüzden bence kiloyu nasıl verdiğimiz önemli
Bencede çok ağır ben bi sabah sadece kahvaltı ogununu yapabildim sonra yapamadım ve sagl8ksizda. Keşke emseydi oglumda diyet yapmasaydim emzirmek çok güzel bi duygu anne ve bebeği arasındaki en büyük bağ. Ben herseyden yiyorum aslında Şerbetli tatlı hariç. Mesela dün simit ve poğaça yedim. Geçen günlerde dondurma yedim. Hamur islerini hep kendim yaparım hazır almam. Zeytinyağı veya tereyağı kullanırım. Yogurdumu kaymagimi kendim yaparım. Yumurtam köyden alırım. Kilo vericem derkende sagligimizdan olmayalım.
Hamilelikte çok kilo almadım aslında emzirme döneminde aldım oğlum 3mmeyi bıraktı, bu seferde tiroid çıktı kansizlik demir eksikligi...ilaç kullanıyorum şükür değerler düzeldi de verebiliyorum.

Benim kayinvalide şizofren hastası. Bazen katlanmak çok zor oluyor. İdare edemiyorum .

Back
X