- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
- 303
Kimmm :)Kiz napiyon seann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimmm :)Kiz napiyon seann
Ben en çok zayıflayacamm :)))))hayır önünde 4 kişi var canım. Önemli olan hızlı zayıflamak :)
Kepekli yumurtalı tost yedim canım ve suKahvaltınızı yaptınız mı kızlar ne yediniz ? Ben klasik kahvaltı yaptım 3 dl peynir, 3 zeytin 1/2 dl kepek ekmeği domates salatalık
Ben sabah zorla yiyorum canim kahvalti yapmayi hic sevmiyorum, ekmegi de sevmedigim icin hic almiyorum, bi de tostu ya 2-3 cheddarla ya da bol kasarla seviyorum onlarin da kalorisi cok diye almiyorum hic :))Canım sende tost yapsana :)
Sabah düZenine alıştırsan keşke kendini çünkü sabah düzgün yrdiğinde gün içinde iştahını kontrol edebiliyorsunBen sabah zorla yiyorum canim kahvalti yapmayi hic sevmiyorum, ekmegi de sevmedigim icin hic almiyorum, bi de tostu ya 2-3 cheddarla ya da bol kasarla seviyorum onlarin da kalorisi cok diye almiyorum hic :))
Bakalımmm görücez şimdi sizden gizli spor yapıyımdaBen en çok zayıflayacamm :)))))
Seda suuuKimmm :)
Aslinda her sabah 1 ya da 2 yumurtayla domates salatalik yiyordum uzun zamandir ama son gunlerde bikkinlik geldi diye yemedim, acikma konusunda haklisin, en iyisi yarin yine yumurta salatalik seklinde devam ediyimSabah düZenine alıştırsan keşke kendini çünkü sabah düzgün yrdiğinde gün içinde iştahını kontrol edebiliyorsun
Yada daha yiyebiliceğin şeyler yap haşlanmış yeyemiyorsan yağsız kızart içine çok az peynir atıo sonuçta 2 side proteinAslinda her sabah 1 ya da 2 yumurtayla domates salatalik yiyordum uzun zamandir ama son gunlerde bikkinlik geldi diye yemedim, acikma konusunda haklisin, en iyisi yarin yine yumurta salatalik seklinde devam ediyim
Bir ay sonra ikimizde tığ gibi olalım da:))))Bakalımmm görücez şimdi sizden gizli spor yapıyımda![]()
CanımSeda suuu
HEDEF 48 DEMİŞsin ama ben o kiloya zayıf olurum 55 yeter bana :)(HEDEFİMİZ 48 )Herkese selam kızlar artık tekrar eden kilolardan bıktım ve öyle bir şeyki bu seferde irademe yenilirsem diyet falan yapmıycam !! Yarın(pazartesi) dan itibaren ramazana kadr 5 günlük bir detoks yapıcam ve spor daha sonra ramazanda yarışma başlıycak katılmak isteyen varsa kilosunu ve boyunu yazsın yarın başlıyor program 5 gün spor yapılcak ramazandada iftardan sonra her sabah program yazıcam ve gerçekten kızlar bozucak kişiler yazmasın bu grpta tek kural var PES ETMEMEKKARARLI KIZLAR GRUBU : SEDAASU :68 kg DESPERATEONE :64.5 SEDEF:65 ATALANTE:58 MERMAİD_d :69 KAKAOVANİLYA:64.2 EDAN18:60.6 UMUT16:70 ADAÇİÇEĞİ:59 GREENELİTON:66 Bluedreamer02:73,9
İnşallah canım hayallerimize kavuşalımda gerisi boşBir ay sonra ikimizde tığ gibi olalım da:))))
Ama en zayıf ben olacamm:))))))
Canım![]()
Canım genel hedef maksimum 48 bir süre zayıfladıkdan sonra herkes mutlu hissettiği kiloda kalıckaHEDEF 48 DEMİŞsin ama ben o kiloya zayıf olurum 55 yeter bana :)
Ay inşallah yaa vala geçen oğlum sofrada annecim çok yiyorsun dev olacaksın dedi banaİnşallah canım hayallerimize kavuşalımda gerisi boş
Sizin yüzünüzden dev oldu annenizzAy inşallah yaa vala geçen oğlum sofrada annecim çok yiyorsun dev olacaksın dedi banao gün karar verdim zaten zayıflamaya
Bazen dışarı çıkarken falan makyaj yaparım ooo bı iltifat bı iltifatSizin yüzünüzden dev oldu annenizzbakalım zayıflayonca nediycek küçük bey
![]()
Tamam cnm o zamanCanım genel hedef maksimum 48 bir süre zayıfladıkdan sonra herkes mutlu hissettiği kiloda kalıcka
Erkek çocukları çok meraklı oluyor anneainin her yaptığı şeyi inceliyorlar. :)Bazen dışarı çıkarken falan makyaj yaparım ooo bı iltifat bı iltifat
bunun içinde sinemaki yok dedi zararlıymış.aktar kendi hazırlıyormuşAynen canım ama nefis işte çekiyor insanın canı
Evet bi kilo alıp vermek daha kolay
Ne kullanıyorsun canım sinameki tarzı bişey mi? Bi çay gördüm ben de ama 60 tl dedi vazgectim
denemediğim şey kalmadı ama bu iyi geldi bana.iştahımı falanda iyi kestisadece onun sayesınde mı kilo veriyosun