Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Menum
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepek ekmegı yeşil cay 1 salatalik 2 yeşil biber
Oglene 2 hurma ve bi kase yoğurt çok az chia tohumu üstüne 2 çatal kabak tatlısı bu regl beni bitirdi
Öğlen
Aksam 2 köfte ve yanina yagsiz 4 brokoli ve 2 kasik semizotu olmak üzere toplam 520 kalori olmuş
9 gibi acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 2.5 litre

Bugün pek diyet yaptigim söylenemez ama kesin 10 bin adim atmisimdir. yarindan itibaren tekrar eski kararli günlerime dönecegim. diyet spor tam gaz devam

Menum
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepek ekmegı yeşil cay 1 salatalik 2 yeşil biber
Oglene 2 hurma ve bi kase yoğurt çok az chia tohumu üstüne 2 çatal kabak tatlısı bu regl beni bitirdi
Öğlen
Aksam 2 köfte ve yanina yagsiz 4 brokoli ve 2 kasik semizotu olmak üzere toplam 520 kalori olmuş
9 gibi acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 2.5 litre
Menün güzel canım

Fit 365 diye bi program yükledim yediklerimi yazıyorum ve kaç kalori aldığını hesaplıyor. Ve sürekli su bildirimi yapıyor size de tavsiye ederim kızlar.

Bu sabah kahvaltım 1 tane kuru kayısı biraz marul domates salatalık 2 büyük dilim peynir 3 adet zeytin

Ara leblebi bi avuç içi kadar

Öğlen yemeğim tavuk çorbası 1 kase

Şuana kadar 6.000 adım attım ve 1 lt su içtim
Afiyet olsun canım . Güzel menü ;)

Fit 365 ıphon uygulaması mı?

Sahurda ne yediklerimizi ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz ?
Boy 1.60
Benim kilo 54
Hedefim 51 veya 50
Kilo almaya elverişliyim ve oyuzden de ramazanda kilo almaktan korkuyorum.
Sende belki bizden bir tık daha fazla şey yersin tabi sağlıklı olarak ozaman kilonu kontrol edebilirsin

Sahurda ne yediklerimizi ve iftarda ne yediklerimizi mi paylaşıcaz ?
Boy 1.60
Benim kilo 54
Hedefim 51 veya 50
Kilo almaya elverişliyim ve oyuzden de ramazanda kilo almaktan korkuyorum.
Sende belki bizden bir tık daha fazla şey yersin tabi sağlıklı olarak ozaman kilonu kontrol edebilirsin

AY KIZLARR AĞLIYCAM ŞİMDİİİİİ tartı bozuktuu bende kendini 65 sanıyorum 66.8. çıktım şu saatten sonra 1gr diyeti bozarsam öliuim öfff çok kötüyüm

AY KIZLARR AĞLIYCAM ŞİMDİİİİİ tartı bozuktuu bende kendini 65 sanıyorum 66.8. çıktım şu saatten sonra 1gr diyeti bozarsam öliuim öfff çok kötüyüm

Ne zaman tartıldın canım stres yapma belki ödemdir ya da tok karnına tartılınca da artı gçsteriyor olabilir sakın moralini bozma bak yarın kahvaltını güzel yap ve öğlen akşam çorba iç doyana kadar

:oha:

Eklentiler

• IMG_3762.webp
    IMG_3762.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
Back
X