Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

bugün 300 gram artı çıktım moralim bozuldu :KK43: hiç kaçamak yapmamıştım ama dün alışverişteydim akşam 10 gibi eve geldim ve hiç su içemedim, acaba ondan mı, başka bir sebep bulamıyorum.
bu sabah ezine peyniri, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 büyük bardak süt
yarım saat önce de 1 simit ve 1 zero (dışardaydım) şu an filtre kahve içiyorum. geç saatte acıkırsam yoğurt yicem sadece. simit yüzünden yarın da artı görücem kesin :KK43: 61'i görmek istiyordum bir an önce ama biraz gecikmeli olacak sanırım :KK43:

bugün 300 gram artı çıktım moralim bozuldu :KK43: hiç kaçamak yapmamıştım ama dün alışverişteydim akşam 10 gibi eve geldim ve hiç su içemedim, acaba ondan mı, başka bir sebep bulamıyorum.
bu sabah ezine peyniri, domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 büyük bardak süt
yarım saat önce de 1 simit ve 1 zero (dışardaydım) şu an filtre kahve içiyorum. geç saatte acıkırsam yoğurt yicem sadece. simit yüzünden yarın da artı görücem kesin :KK43: 61'i görmek istiyordum bir an önce ama biraz gecikmeli olacak sanırım :KK43:
canim su icmeye gayret et bi de zero filan icme onun yerine su veya ayran daha iyi olabilir. Arada inis cikis olur herzaman duzenli beslenemiyoruz disarda oluyoruz vs. onemli olan sonuca ulasmak. Acele yok yavas yavas..

canim menun super gayet dengeli ...Bi de bol su icersen iyi olur.
Oglun da gecmis olsun insallah onemli birsey degildir.
sağol canım günlük 2-3 litre su içiyorum .. oğlumda da çok kaşıntı vardı kanı düşükmüş ilaç verdi doktor kullanıcaz bakalım inşallah düzelir

Ben geldimm

Sahurda zeytin peynir salatalık domates 2 haşlanmış yumurta ve ayran içtim

İftarda çorba biraz taze fasülye salata ve karpuz yicem. Ekmek ve tatlı yemicem inşallah.

Su 2 lt içmiştim dün iftardan sahura kadar.
Spor 10.000 adım attım ve gece jillian 5. Günümü tamamlıycam :)

sedef77 sedef77 canım sana da çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Hastalıktan bir şey de yememişsin ya dikkat et kendine

Ben geldimm

Sahurda zeytin peynir salatalık domates 2 haşlanmış yumurta ve ayran içtim

İftarda çorba biraz taze fasülye salata ve karpuz yicem. Ekmek ve tatlı yemicem inşallah.

Su 2 lt içmiştim dün iftardan sahura kadar.
Spor 10.000 adım attım ve gece jillian 5. Günümü tamamlıycam :)

sedef77 sedef77 canım sana da çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Hastalıktan bir şey de yememişsin ya dikkat et kendine
Bugün yemeğe başladım eski düzene dönüyorum canım daha iyiyim teşekkür ederim :KK28:

Canım su içmezsen wcye az çıktığın belli olmuyot kilo kaybı vücut ödem tutuyor

canim su icmeye gayret et bi de zero filan icme onun yerine su veya ayran daha iyi olabilir. Arada inis cikis olur herzaman duzenli beslenemiyoruz disarda oluyoruz vs. onemli olan sonuca ulasmak. Acele yok yavas yavas..
Dogru soyluyorsun canim ama sabretmek zor oluyor bazen :))
Canım su içmezsen wcye az çıktığın belli olmuyot kilo kaybı vücut ödem tutuyor
Evet canim. Su an 1.5 litrelik sisemi doldurdum, yatana kadar 2 ya da 2.5 icerim insallah.

iftarda plana uydum menu disina cikmadim cok sukur ama yuruyusu iptal ettim. Kahvemi ictim kaldim oyle. Hic cikasim yok. Ne yapalim bugun de boyle olsun. Yesil cay icerim az sonra , bir litre de su uyuyana kadar..

Sahur menum yine klasik;
haslanmis yumurta bir adet
iki dilim peynir
bir kase yogurt corekotu ve zencefilli
bol maydanoz dereotu
domates salatalik yesil biber
gun kurusu bir adet , yarim ceviz iki badem iki findik
bir ck bal
yarim yesil elma
bol boooollll su
ekmek mekmek yok yine..
daha ne olsun? afiyet olsun :) eksi kilo olsun insallah ;)

heeeyyy ben de leslie ye başladım hatta ailecek başladık bi ara baktım halay çekiyorum :halay::halay:ama olsun düzelir 1 ml yaptım şimdilik bugün yürüyüşe çıkamamıştım iyi oldu

Ooo süpersin canım 1 mille başlayıp 3 mile kadar çıkarsın zamanla ailece yapmak çok eğlenceli oluyor bende kardeşlerimi annemi toplayıp hep birlikte yapmıştık şu jillian programım ramazandan sonra bitiyor. Sonra gün içine 1 mil sıkıştırırım artık özledim walk walkk walkkk :D

Back
X