Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

sedef77

Başarabiliriz
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
540
593
303
(HEDEFİMİZ 48 )Herkese selam kızlar artık tekrar eden kilolardan bıktım ve öyle bir şeyki bu seferde irademe yenilirsem diyet falan yapmıycam !! Yarın(pazartesi) dan itibaren ramazana kadr 5 günlük bir detoks yapıcam ve spor daha sonra ramazanda yarışma başlıycak katılmak isteyen varsa kilosunu ve boyunu yazsın yarın başlıyor program 5 gün spor yapılcak ramazandada iftardan sonra her sabah program yazıcam ve gerçekten kızlar bozucak kişiler yazmasın bu grpta tek kural var PES ETMEMEK ❤️ KARARLI KIZLAR GRUBU : SEDAASU :68 kg SEDEF:65.5 ATALANTE:58 MERMAİD_d :69 EDAN18:60.6 UMUT16:70 ADAÇİÇEĞİ:59 GREENELİTON:66 Bluedreamer02:73,9 ASELCEREN:61 ELVAN7:75.6SÜVEYBE13:63
GÜNCEL :Sedef62,7
desperateone 62.4
Kakaovanilya 62.4
Sevilah 58.8
Sakura 82.8
Trollis 64.4
Vera 70.6
Bluedreamer 73

Son düzenleme:
keske bu konuda biraz iradem olsa da versem.5 kilo fazlam var :)

ama eminim iftardan sonra tatliya gömülürüm ben:dondurma:

keske bu konuda biraz iradem olsa da versem.5 kilo fazlam var :)

ama eminim iftardan sonra tatliya gömülürüm ben:dondurma:
Bende senin gibi düşünüyordum ama bunu durdurmak için hurma ve spor yapıcaz ve spor yaptıkdan sonra su yani boş kalmıycazki hiç yemeyelim tatlı vs zaten spor yaptıkdan sonra ' bu kadar sporu boşumamı yaptım bem yemiycem ' diyebilicez oyüzden bu postu açtım çünkü ben bu seferde yapamazsam bırakıcam artık :(

Ben başlangıcı yaptım
İlk olarak 2 kilo verdim bir ayda ama gruplara giremiyorum
Vaktim olmuyor pek çünkü:(
Hergun girme zorunluluğu yoksa eşlik edebilirim

:KK51::eğlence:
Ben başlangıcı yaptım
İlk olarak 2 kilo verdim bir ayda ama gruplara giremiyorum
Vaktim olmuyor pek çünkü:KK43:
Hergun girme zorunluluğu yoksa eşlik edebilirim
Yok canım ya arada bir kilo güncellemesi yapmanız ve bırakmadığınıza dair bir şeyler yazsanız yeter bende karşıyım katı kurallara ama bir şey şart o da kilo vermekk bozmayın sadece :)

İyi gene ben 1.60
Kilo 68

Aynı sayılırız:) başlayalım da kurtulalım

Ozaman başlıyoruz yarın detoks+leslie var yarım saat başlıycakmısın yoksa direk ramazanda diyetemi başlıycaksın :)

Benimki direkt diyet olacak :) ama sıvıya önem vereceğim. Zaten 15 gündür 2.5 kilo verdim aslında hamurişi ve tatlıyı keserek ama yetmiyor ya. Daha sıkı olması lazım. Spora da ramazanda başlayacağım inş. Spor salonuna gideyim diyorum bu hafta içi başlarım muhtemelen ama gün belli değil. Buraya yazarım :))

:KK51::eğlence:
Yok canım ya arada bir kilo güncellemesi yapmanız ve bırakmadığınıza dair bir şeyler yazsanız yeter bende karşıyım katı kurallara ama bir şey şart o da kilo vermekk bozmayın sadece :)
Onu yaparım
Ama her öğünde ne yedim yazamam:(
O zaman başlıyoruz
Zaten ilk etapta sofrada az yiyerek başladım ben
Bı 5 kilo verebilsemm gerisi kolay gelecek

Ama yine de bu bikac gün beni yormayacak bir kaç hareket yapacağım. Sporsuz da olmuyor bi arkadaş kilo vermiş kolları sarkmış sonra toparlaması zor olur

Aynı sayılırız:) başlayalım da kurtulalım

Benimki direkt diyet olacak :) ama sıvıya önem vereceğim. Zaten 15 gündür 2.5 kilo verdim aslında hamurişi ve tatlıyı keserek ama yetmiyor ya. Daha sıkı olması lazım. Spora da ramazanda başlayacağım inş. Spor salonuna gideyim diyorum bu hafta içi başlarım muhtemelen ama gün belli değil. Buraya yazarım :))
Ben 5yil öncesinde 50 kiloydum ardarda iki gebeliğim oldu daha ne göbek eridi ne basen

Onu yaparım
Ama her öğünde ne yedim yazamam:KK43:
O zaman başlıyoruz
Zaten ilk etapta sofrada az yiyerek başladım ben
Bı 5 kilo verebilsemm gerisi kolay gelecek
Kızlar lütfen bozmayın amaaaa :( istediğiniz şekilde verin verelim ben buraya kendi yaptıklarımıda yazıcam tavsiyelerimizide yazalım listeye ekliyorum :)

Back
X