Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar lütfen bozmayın amaaaa :KK43: istediğiniz şekilde verin verelim ben buraya kendi yaptıklarımıda yazıcam tavsiyelerimizide yazalım listeye ekliyorum :)
Ama ben çok kararlıyım
Zaten aşırı yiyorum
Boğazı kessen kilo alımını durdurabilirum
birde sabah aç karnına ılık su akşam yatmadan yoğurt kürü daha etkili olur

Kızlar sizden bir şey rica edicem yarın ecye çıktıkdan sonra fotoğrafınızı çekin ve ramazan sonundada çekin sonra bakalım ne kadad fark olmuş olurmu ? Buraya atmasak bile kendimiz bakalım

Kızlar lütfen bozmayın amaaaa :KK43: istediğiniz şekilde verin verelim ben buraya kendi yaptıklarımıda yazıcam tavsiyelerimizide yazalım listeye ekliyorum :)

Yok kesinlikle bozmayalım olmuyor ya daha kaç kilo alacağız yeter:(

Kızlar sizden bir şey rica edicem yarın ecye çıktıkdan sonra fotoğrafınızı çekin ve ramazan sonundada çekin sonra bakalım ne kadad fark olmuş olurmu ? Buraya atmasak bile kendimiz bakalım
Ec ne??:(((
Tartı demi
Ay o kadar kiloluyum biseyden haberim yok:(

Ben de 2 hafta önce ve bugün çektim ama 2.5kilo olduğundan hiç farkedilmiyor :)

Bide 48 50 kilo fotoğraflarımla kolaj yapıp cıktı aldım buzdolabına aşacağım :-)

İlk ay 3 uygun olmaz mı??
Siz beni görseniz elektrikli Süpürge gibi yiyorum
Zaten bı öğün normal seviyede yesem göbek şişmiyor

3 az yaa :)) zaten 1.5 kilo ödem gidiyor bile hemen ilk hafta

Haha bende öyle yiyorum normalde :KK45: boşa almadık kiloları. 13 kilosunu 10 ayda almışım resmen

Back
X