Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Of bende gidicem ve şimdiki kızlarda incecik anlamıyorum benmi şişkoyum bir şı ramazan sonuna kadar olmak zorundayım bu sefer şiiko gidemem tatileeee bir ve zayıfladığım an böyşe bir kombin yapıp atıcam buraya inşş :))
çok inceler gerçekten. ben 30 yaşındayım, üniversite zamanlarımı düşünüyorum da, o zamanlar bu kadar ince değildi insanlar. ben 54-55 kilo falandım ve tek tük çırpılar dışında genelde benim kilodaydı zayıf diye nitelendirilen kızlar

çok inceler gerçekten. ben 30 yaşındayım, üniversite zamanlarımı düşünüyorum da, o zamanlar bu kadar ince değildi insanlar. ben 54-55 kilo falandım ve tek tük çırpılar dışında genelde benim kilodaydı zayıf diye nitelendirilen kızlar
Aynen ya şimdi neden böyleler onlar yüzünden biz tombiş hissediyoruzz

ben de bakıyorum sürekli gün içinde, dar kotlara falan. avmye işim düşerse küçük beden kot alacaktım ama gidemedim bir türlü bu ara.
Ya ben kıyafet almaya gidiyorum kotona gittim geçen aynaları duba gibi gösterdi hiç bir şey almadımm

Ya ben kıyafet almaya gidiyorum kotona gittim geçen aynaları duba gibi gösterdi hiç bir şey almadımm
sanırım ben de o yüzden gitmiyorum bu ara, zayıfken her hafta illa ki bir şeyler alırdım :)) 60 falan olsak biraz normal görünürüz bence. senin boyun kaç

benim bel bölgesi berbat :KK43: ne yapıp edip bayrama kadar 5-6 vermek lazım, beachte incecik hatunların yanında fışkıran yağlarla denize yürümek zorunda kalmayalım :))
Bu sefer vericez yani başka şansımız ypk çünkü bu seferde vermezsek yapışıp kalıcak hep diyetle geçicek ömür :)))

Merhaba beni de alır mısınız gruba? Diyet yapıyorum ve ramazanda bocalamak istemiyorum ramazan ayında buraya yazarsam kendimi kontrol altında tutabilirim diye dğşünüyorum

Kusura bakmayın arkadaslar bugün cook yoğundu hala da öyle. Bunu yazmak için girdim bugün ama çıkmak durumunda kaldım hemen okuyamadık da. Diyete devam yani yarın yazacağım :))

Back
X