Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Selam kızlar nasılsınız? Bana yardım edin lütfen artık kendimi toparlamakta zorlanıyorum. daha geçen sene 32 kilo verdim ama bu kış çok kötü beslendim hemen geri aldım kilolarımı ve aklım fikrim hep yemekte . Önümde yiyilincr hayır diyebiliyorum geri çeviriyorum bir iki gün çok güzel kaçamaksız devam ediyorum ama akşam olunca birden kriz tutuyormuş gbi oluyor evdekilerden gizli gizli abur cubur yiyorum. Çünkü kilo aldığımı eski halime döndüğümü söylüyorlar annemler vs bende farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun eski halime dönüyorum yine kilolu olmak istemiyorum :KK43:
Resmen aynı şeyleri yaşamışız canım ama dur demen lazım artık bak biz daha yeni toparladık kendimizi istersen katıl bize yaz mesela her yediğini

Kızlar hadi şınları yapalım yapmaya başlayan yazsın ben başlıyorum şimdi

Eklentiler

• IMG_3652.webp
    IMG_3652.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar nasılsınız? Bana yardım edin lütfen artık kendimi toparlamakta zorlanıyorum. daha geçen sene 32 kilo verdim ama bu kış çok kötü beslendim hemen geri aldım kilolarımı ve aklım fikrim hep yemekte . Önümde yiyilincr hayır diyebiliyorum geri çeviriyorum bir iki gün çok güzel kaçamaksız devam ediyorum ama akşam olunca birden kriz tutuyormuş gbi oluyor evdekilerden gizli gizli abur cubur yiyorum. Çünkü kilo aldığımı eski halime döndüğümü söylüyorlar annemler vs bende farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun eski halime dönüyorum yine kilolu olmak istemiyorum :KK43:
32 kilonun hepsini mi geri aldin? Bir kere vermissin demek ki isteyince yapabiliyorsun. Bi baslayip iki haftayi atlatsan gerisi gelir bence, bana oyle oldu. Normalde 2-3 gun sonra bozup birakirdim ama iki haftayi kacamaksiz devirince her sey rayina oturdu.

Resmen aynı şeyleri yaşamışız canım ama dur demen lazım artık bak biz daha yeni toparladık kendimizi istersen katıl bize yaz mesela her yediğini

Ne zormuş ya sürekli aklım fikrim yemeklerde. 92'den 60 a inmiştim kıyafetlerimi hep yenilemiştim şuan aldıklarım bana olmuyor ağlama krizlerine giriyorum. Bugün yediğimi yazmasam çok utanç verici. Yarın çok daha dikkat edeceğim. Söz veriyorum kendime. Siz kaç kilo verdiniz ve nasıl kendinize hakim olabiliyorsunuz :(

32 kilonun hepsini mi geri aldin? Bir kere vermissin demek ki isteyince yapabiliyorsun. Bi baslayip iki haftayi atlatsan gerisi gelir bence, bana oyle oldu. Normalde 2-3 gun sonra bozup birakirdim ama iki haftayi kacamaksiz devirince her sey rayina oturdu.

Hayır 15 kilo aldım :( çalışmayı bırakınca evden dışarı çıkmayınca böyle oldu. Bu sefer son diyetim olsun istiyorum

Ne zormuş ya sürekli aklım fikrim yemeklerde. 92'den 60 a inmiştim kıyafetlerimi hep yenilemiştim şuan aldıklarım bana olmuyor ağlama krizlerine giriyorum. Bugün yediğimi yazmasam çok utanç verici. Yarın çok daha dikkat edeceğim. Söz veriyorum kendime. Siz kaç kilo verdiniz ve nasıl kendinize hakim olabiliyorsunuz :KK43:
Su an kac kilosun? Ben eski fotolarima bakarak ve internette kiyafetlere bakarak motive oluyorum. Bir de 2-3 tatil planim var, bi de evlilik teklifi alicam :)))

Su an kac kilosun? Ben eski fotolarima bakarak ve internette kiyafetlere bakarak motive oluyorum. Bir de 2-3 tatil planim var, bi de evlilik teklifi alicam :)))

Bilmiyorum canım tartıya çıkayım mı şimdi? Gönderdiğiniz hareketleri yapıcam şimdi kızlar nolur bana gerekirse çok sert sözler söyleyin menü paylaştığımda kötü bir şey yediysem alay edin benimle :D yoksa tek başına başaramam bu işi eski inancım kalmamış kendime.

Ne zormuş ya sürekli aklım fikrim yemeklerde. 92'den 60 a inmiştim kıyafetlerimi hep yenilemiştim şuan aldıklarım bana olmuyor ağlama krizlerine giriyorum. Bugün yediğimi yazmasam çok utanç verici. Yarın çok daha dikkat edeceğim. Söz veriyorum kendime. Siz kaç kilo verdiniz ve nasıl kendinize hakim olabiliyorsunuz :KK43:
Nasıl biliyormusun bende biara bu kilomdan bile fazlaydım ekmek almıştım eve yolda yürüyordum bir kaç hayvan yarmagül geliyor dediler çok utandım ve dedimki ne olur bu ben değilim eğer bu dünya ölümlüyse ben ölmeden önce zayıf halimi görücem yemekli yerlerden uzaklaş telefona ince zayıf kız resimleri koy duvar kağıdı olarak şişko resmini dolaba yakın koy koyki yemeklerin ne hale getirdiğini gör hiç nit şey için geç değil

Hayır 15 kilo aldım :KK43: çalışmayı bırakınca evden dışarı çıkmayınca böyle oldu. Bu sefer son diyetim olsun istiyorum
Evde olmayi avantaja cevirebilirsin. Benim mulakatim vardi bu ay, onun sonucuna kadar yeni is almadim uc ay boyunca falan ve is az olunca mumkun oldugunca disari cikmayarak verdim kilo, evde olmak daha cok avantaj gibi geliyor bana, is hayatinda is cikisi surekli disrda yiyip icmekten kilo almistim ben ama evde olunca eve bir sey almiyorum, en fazla eti form cikolatali biskuvi falan ve boylece cok aciksam da cok fazla kalori alamiyorum evde bir sey yok diye

Evde olmayi avantaja cevirebilirsin. Benim mulakatim vardi bu ay, onun sonucuna kadar yeni is almadim uc ay boyunca falan ve cok bos vaktim vardi, mumkun oldugunca disari cikmayarak verdim kilo, evde olmak daha cok avantaj gibi geliyor bana, is hayatinda is cikisi surekli disrda yiyip icmekten kilo almistim ben ama evde olunca eve bir sey almiyorum, en fazla eti form cikolatali biskuvi falan ve boylece cok aciksam da cok fazla kalori alamiyorum evde bir sey yok diye
Aynen öyle bende mesela bugün o simiti dışarda olduğum için yedim ev daha iyi benim için

Back
X