- 15 Mayıs 2017
- 271
- 199
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım kilonu yazarsan ekliyim listeyeKızlaaarr benide aranıza alın lütfen ramazanda kilo vermem gerek ama tek başıma veremiyorum sizin desteğiniz olursa vereceğime inanıyorum![]()
Evet canım bugün son alımHala giriliyor mu bugün 26 sı
Boy 1.65 kilo Yen'i tartılmadım yarın sabah tartılıp yazarım
Gunaydin kizlar bende ramazan boyu sizlerin arasina katilarak yarismaksa yarisalim diyetse diyet sporsa spor yapalim kilolar gitsin .
Benide araniza alirsiniz musde varmi....
Konu sahibi yazarsin eger benide isteseniz aranizda..
Hala giriliyor mu bugün 26 sı
Boy 1.65 kilo Yen'i tartılmadım yarın sabah tartılıp yazarım
Günaydınn bendee kalkıyorum şimdi hemen hafif bir şeyler yiyip 30 day shrede başlıycamSelam kızlar ben geldim kahvaltımı iyi yaptım yine klasik domates salatalık 3 dl peynir 3 adet zeytin 1 tk pekmez ve 2 dl kepek ekmeği
Bugün ki egzersiz planım:
10.000 adım atacağım
30 day shred level 1 yapacağım
Ve mekik yarışmamız var bugün onun için elimden geldiğince mekik yaparım artık :)
Siz ne yapacaksınız kızlar???
Beni de aldınız mı şimdiEvet canım bugün son alım
Tabi canım kilom kaçtıGunaydin kizlar bende ramazan boyu sizlerin arasina katilarak yarismaksa yarisalim diyetse diyet sporsa spor yapalim kilolar gitsin .
Benide araniza alirsiniz musde varmi....
Konu sahibi yazarsin eger benide isteseniz aranizda..
Canım sen kaç kiloydunBeni de aldınız mı şimdi![]()
54Canım sen kaç kiloydun
Ekledim şimdi54
Hedef 51 veya 50 ...
Ben ramazanda kilo alanlardanım..
Boyum 1.60
Birazdan tartılıcam ama korkuyorum vallagünaydın kızlar, nasıl gidiyor eksi gördünüz mü tartıda
Bakalım gün sonunda kim daha çok mekik çekmiş okucak sayın kızlar unutmayınmekik mi hic sevmemama bu göbekte baska sekilde gitmiyoo.
oglumu uyutur uyutmsz basliyorum mekige!!