Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

1 haftada çok iyi vermişssin 60a düşersin 2-3gün sonra ve zaten sonra 59 varya )9a düşmeyi okadar çok istiyorumki :KK43:
ben de çok istiyorum canım ya. geçen hafta kaçamak yapmamama rağmen hiç verememiştim, bu hafta o yüzden böyle çok verdim muhtemelen. haftaya inşallah duraklamaya girmem yine :) 59.9'u bile görsek süper olcak, o zaman kesin çok gaza geliriz çünkü ben uzun zamandır 50leri görmedim :(

ben de çok istiyorum canım ya. geçen hafta kaçamak yapmamama rağmen hiç verememiştim, bu hafta o yüzden böyle çok verdim muhtemelen. haftaya inşallah duraklamaya girmem yine :) 59.9'u bile görsek süper olcak, o zaman kesin çok gaza geliriz çünkü ben uzun zamandır 50leri görmedim :KK43:
Aynen öyle ama 1 hafta sonra inşallah 50li sayılarda olucaz grupca herkesin kilosu yakın zaten :(

bi ay da 8 kilo verdim canım veririsn sen de morelini bozma benim 4 sadece ramazan da asıl 75 e düşmek istiyorum

ben de çok istiyorum canım ya. geçen hafta kaçamak yapmamama rağmen hiç verememiştim, bu hafta o yüzden böyle çok verdim muhtemelen. haftaya inşallah duraklamaya girmem yine :) 59.9'u bile görsek süper olcak, o zaman kesin çok gaza geliriz çünkü ben uzun zamandır 50leri görmedim :KK43:

Valla ben sizin mesajları okuyunca bile gaza geliyorum hep hayalimdi 50'li rakamları görmek ama bir türlü nasip olmadı :(

Back
X