Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar ben de iftarda fix soğuk buğdaylı yoğurt çorbası yiyeceğim. Yarım saat sonra da ana yemekten küçük bir porsiyon. Sahura da haşlanmış yumurta, salata.
Karatay gibi yapıcam. Ekmeksiz .

Kızlar ben de iftarda fix soğuk buğdaylı yoğurt çorbası yiyeceğim. Yarım saat sonra da ana yemekten küçük bir porsiyon. Sahura da haşlanmış yumurta, salata.
Hemen hemen hepimiz aynı yapıcaz bakalım nasıl olucak birde burda böyle diyip iftarda saldırıyormuşuz yemekleree :skandal:

soguk yogurt corbasimi iyi fikir hemen kalkip bende yapayim:kk77:

18 dakika kaldı çok fena terledim süperrrr

Oooo süpersin canım hem jillian hem leslie :super::super: bende kahvaltıdan sonra evi temizledim iyice sonra 5.000 adımı evde 5.000 adımda dışarda attım öğlen yemeğimi yedim 1 1/2 kase çorba ve 1 tane yumurta yedim şimdi mekik çekeceğim ondan sonra da jillian yapıcam :cool:

Oooo süpersin canım hem jillian hem leslie :super::super: bende kahvaltıdan sonra evi temizledim iyice sonra 5.000 adımı evde 5.000 adımda dışarda attım öğlen yemeğimi yedim 1 1/2 kase çorba ve 1 tane yumurta yedim şimdi mekik çekeceğim ondan sonra da jillian yapıcam :cool:
süper bir başlangıç yaptın canım maşallah :rapci::KK48:

ben kahve içiyorum şu an, hava çok sıcak diye çıkmadım daha yürüyüşe, güneş batmaya başlayınca çıkıcam

Bitti bende bittim :hasta: şimdi squat yapıcam sonra kol çalışıcam sonra ev temizliği 5e kadar halleim şunları :KK1:

Selam arkadaslar
ben de katilabilir miyim :)

Yas 37
boy 1.68
guncel kilo 72.4

Bu hafta dikkat etmeye basladim bir de sabah 40 dk yuruyus. Ramazanda yuruyemem.. Sizlerin destegi ile insallah verebilecegime inaniyorum bu defa. Hem Ramazan i da hakki ile idrak etmis olurum. Butun gun oruc tutup iftarda herseye saldirmayiz bu sayede. Gelebilir miyim :)

Selam arkadaslar
ben de katilabilir miyim :)

Yas 37
boy 1.68
guncel kilo 72.4

Bu hafta dikkat etmeye basladim bir de sabah 40 dk yuruyus. Ramazanda yuruyemem.. Sizlerin destegi ile insallah verebilecegime inaniyorum bu defa. Hem Ramazan i da hakki ile idrak etmis olurum. Butun gun oruc tutup iftarda herseye saldirmayiz bu sayede. Gelebilir miyim :)
Tabi canım hemen ekliyorum sen neler yapıyorsun

Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 buyuk kupa filtre kahve
Ara 1 kase yogurt, 1 salatalik
Simdi yine kahve iciyorum. Su hic icmedim, 2 litre icerim yatana kadar. 3e tamamlamaya calisiyorum elimden geldigince. Aksam da semizotu yogurt yicem, biraz keten tohumu dokerim uzerine.

Tabi canım hemen ekliyorum sen neler yapıyorsun
tesekkur ederimmm..

Bu hafta karar verdim kilolara dur demeye.. Gecmis deneyimlerimden kendimi bildigim icin yavas gecis yapma yoluna girdim bu defa.. Porsiyonlari kuculttum , aksam yemegi en gec 18.30 sonrasinda sadece sivi aldim .. Saglikli atistirmaliklari kattim gun icine ceviz cig badem findik hurma gun kurusu gibi. Seker hamur isi vs. tuketmedim bu hafta.. Sadece sabah kahvaltilisinda bir dilim tb ekmek.. Bir de yuruyus yaptim bu hafta..

Kahvaltim klasik kahvalti 2 haslanmis yumurta ile beyaz peynir domates salatalik yarim dilim ekmek
ogle yemegi yok bugun 2 hurma ve 1 cevizle ara ogun yaptim
sekersiz turk kahvesi

aksamda ton balikli yesil salata
yerim..
Sonrasinda bir kase ev yogurdu corek otu ve pul biberli...
Su 3 lt yi bulur..

MOTİVASYON MESAJI: kızlar kim sevgilisinin eşinin yanında ablası gibi durmak ister kim daha geniş durmak ister eşi , geçtim kim boydan fotoğraf çekilmek isterki kiloluyken yada yolda yürürken incecik kızların yanında duba gibi durmak ister ben istemem artık yok öylebirşey ve bende artık ince olucam istediğim kotu giyicem utanmıycam üzerime uzun şeyler giymek zorunda kalmıycam akrabaların arkadaşların boş muhabbetlerini çekmiycem bana kilomu aldın , iyice şiştin vs diyemiycekler artık ve biz bu yolda birlikteyiz pes etmiycez çünkü biz istersek herşeyi yapabiliriz:KK200:

11.30 : bir yumurta bir dilim peynir 4 zeytin domates salatalık 5 6 dal yeşillik bir dilim ekmek bir bardak çay tabi ki şekersiz
16:00: 5 kayısı
en az iki litre su da içerim günlük
2 saat yürüyüş :rolleyes:

Kızlar 10.000 adım attım + 30 day shred level 1 yaptım (yani jumping jacklerde sonuna kadar yapamadım ama olsun :D ) 100 tane mekik çektim
Akşam yemeğim de salatalık zeytin peynir 1 dl ekmek ve bir çatal kızarmış patetesten aldım çok güzel koktu sadece tek çatalla kaldım :D

:hamarat:
Kızlar 10.000 adım attım + 30 day shred level 1 yaptım (yani jumping jacklerde sonuna kadar yapamadım ama olsun :KK70: ) 100 tane mekik çektim
Akşam yemeğim de salatalık zeytin peynir 1 dl ekmek ve bir çatal kızarmış patetesten aldım çok güzel koktu sadece tek çatalla kaldım :KK70:
Oo baya spor yapmışssın canım ekmek bryaz ekmekmi kepekmi yiyiyorsun :KK49:

:hamarat:
Kızlar 10.000 adım attım + 30 day shred level 1 yaptım (yani jumping jacklerde sonuna kadar yapamadım ama olsun :KK70: ) 100 tane mekik çektim
Akşam yemeğim de salatalık zeytin peynir 1 dl ekmek ve bir çatal kızarmış patetesten aldım çok güzel koktu sadece tek çatalla kaldım :KK70:
Oo baya spor yapmışssın canım ekmek bryaz ekmekmi kepekmi yiyiyorsun :KK49:

akşam yemeği için çok az değil mi bu menü yani tüm gece fazlasıyla acıkırım ben sadece bunları yersem

Back
X