Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Günaydın dün iftarda ve sahurda biraz kaçırdım misafir olunca bayağı bi döktürmüştük bende dayanamadım yedim :olamaz: bugün toparlayacağım sabah uyandım tempolu yürüdüm 9.000 adım attım akşama leslie yapıcam ve yine yürüyüş inş ne bilim arada frenleyemiyorum kendimi bi çözüm bulmak lazım bunlara :KK20:

Günaydın dün iftarda ve sahurda biraz kaçırdım misafir olunca bayağı bi döktürmüştük bende dayanamadım yedim :olamaz: bugün toparlayacağım sabah uyandım tempolu yürüdüm 9.000 adım attım akşama leslie yapıcam ve yine yürüyüş inş ne bilim arada frenleyemiyorum kendimi bi çözüm bulmak lazım bunlara :KK20:
Gunaydin cnm
olur oyle arada kaciriyoruz dis faktorlerden dolayi :)
Sonraki gun telafi etmeye gayret edelim. Sporla ve yediklerimizle dengeleriz. Sen de uzulme bak sporla baslamissin gune iftarda dikkat edersen sorun kalmaz bence ;)

Bir şey değilHoppa Eğer 3 mil 45 dklık yürüyüş 225-300 ise iyi bence ya bugün spor salonunda 30dk koşu bandı 230, 10dk eliptik bisiklet 60kalori gösteriyordu.
bir dilim tatlının kalorisini düşününce az gelmişti bana. kilo almak ne kadar kolay vermek ne kadar zor .. benim de dün bi kaçamağım oldu da hala onun pişmanlığını yaşıyorum . :kızgın:

Ben dün hiç yürümedim. Erkenden uyudum. Teravih de kılmadım.
Gece sahura da kalkmadım. Sabah da uyuşuk uyuşuk dolanıyorum.
Ev temizlenecek ondandır :KK12:
Canim dunu unut hemen bugune bakalim temizlik de kalori yaktirir. Iyi bir baslangic olur bugun toparlanirsin. Vazgecmek yok bu kilolar gidecek ;)

bir dilim tatlının kalorisini düşününce az gelmişti bana. kilo almak ne kadar kolay vermek ne kadar zor .. benim de dün bi kaçamağım oldu da hala onun pişmanlığını yaşıyorum . :kızgın:

Evet canim kilo almak cok kolay. Gecen yil tatil oncesi kac ay diyet yaptim zar zor ancak dort kilo verebildim. Sonra ne oldu. Tatile gittim esimin ailesine ve ben o dort kiloyu bir hafta da fazlasi ile geri aldim. Guya ince goruneyim diye o kadar ugrasmistim. Kiyafetlerin dugmeleri zor kapanir olarak dondum geri :olamaz:

Kacamak yapmaya korkuyorum bu nedenle.. Bu cabalarim bosa gidiyor sanki cope atiyorum hepsini. Ama olursa da hemen ertesi gun frenliyorum kendimi ipin ucu kacmadan tutabilirsen sorun olmaz dunku kacamaktan :)

Evet canim kilo almak cok kolay. Gecen yil tatil oncesi kac ay diyet yaptim zar zor ancak dort kilo verebildim. Sonra ne oldu. Tatile gittim esimin ailesine ve ben o dort kiloyu bir hafta da fazlasi ile geri aldim. Guya ince goruneyim diye o kadar ugrasmistim. Kiyafetlerin dugmeleri zor kapanir olarak dondum geri :olamaz:

Kacamak yapmaya korkuyorum bu nedenle.. Bu cabalarim bosa gidiyor sanki cope atiyorum hepsini. Ama olursa da hemen ertesi gun frenliyorum kendimi ipin ucu kacmadan tutabilirsen sorun olmaz dunku kacamaktan :)
Evet canım hemen frenlediğimi düşünuyorum egzersizlerimi çoğalttım sahurda sadece limonlu su içtim 15 kilo verdim vermeye de dvam ediyorum ve tekrar almaktan çok korkuyorum

Evet canım hemen frenlediğimi düşünuyorum egzersizlerimi çoğalttım sahurda sadece limonlu su içtim 15 kilo verdim vermeye de dvam ediyorum ve tekrar almaktan çok korkuyorum
masallah guzel kilo vermissin canim.. Istedigin kiloya ulasirsin insallah. Sadece limonlu su ile durabildin mi bugun

masallah guzel kilo vermissin canim.. Istedigin kiloya ulasirsin insallah. Sadece limonlu su ile durabildin mi bugun
inşallah canım . 11 gibiydi kaçamak yaptığımda zaten fazla acıkmamıştım birazda ceza verdim kendime ama iyiyim şimdilik temizlik bile yaptım şimdide oğlumla ebelemeç oynuyacağız :KK73:

selamlar :)
iftar menum
iki kepce yayla corbasi
4-5 kuru kofte
bol semizotu salatasi
iki hurma

iftardan sonra sade Turk kahvesi sade madensuyu
uyuyana kadar en az iki litre su
arada bi de yesil cay icmeyi dusunuyorum.

az once 45 dk yuzdum havuzda. Bugun yurumesem de olur artik cok yoruldum ..

selamlar :)
iftar menum
iki kepce yayla corbasi
4-5 kuru kofte
bol semizotu salatasi
iki hurma

iftardan sonra sade Turk kahvesi sade madensuyu
uyuyana kadar en az iki litre su
arada bi de yesil cay icmeyi dusunuyorum.

az once 45 dk yuzdum havuzda. Bugun yurumesem de olur artik cok yoruldum ..
Bence de yurumesen olur. Yuzmeyle daha cok kalori yakmissindir zaten

herkese iyi aksamlar , bugün iftarda peynirli omlet ve salata yemeyi düsünüyorum. malesef spor yapamadim ve karnimda hafifden agriyo sanirim yakinda regl olucam umarim bu defa daha az tatli kirizlerim olur:stop:

kaç gecedir ne zaman dışarı çıksam koştur koştur eve gelmek zorunda kalıyorum şimdi soruyorum size arkadaşlar ben yürüyüşe mi çıkmayayım su mu içmeyeyim :skandal:

Back
X