Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sanırım su benim metabolizmamı yavaşlatıyor çok ilginç ama öyleBide suyu düzenli içmek lazim ya suyu cok az içmeye başlayınca kilo vermem cok yavaşladı resmen. Günün sonunda ne kadar su içtiğimizi de yazabiliriz
ya sanırım su benim metabolizmamı yavaşlatıyor çok ilginç ama öyle
Senden zayıflar söylesin.Merhaba kızlar bende geçen gün yediğim çikolatanın artilarini gördüm 6.5 çıkıyorum. Biraz sert kurallar mi koysak acaba kesinlikle yasak olanlar veya kalori hesabı limiti mi olsa, birde kesin spor eklesek. .. birbirimizi iteklesek. .. mesela kaçamak yaptım deyince bana istediğinizi söyleyebilirsiniz pis şişko falan ....![]()
canım belki fikir verir ben bunları bi süre yapmıştım günde 6 defa falan çok sürmüyor zaten ama etkisini görmüştüm sıkılaştırıyor extra birkaç hareket daha eklemiştim17bardak su bu günlük
Egzersizlere yarın karar vereceğim inşallah
ohhh yarasın tam antep usulü hepsini tek nefeste okudum bir urfalı olarakBen sabah domates, salatalık, biraz peynirle kahvaltı . Bir dilim de sucuk.
Ara avuç içi antep fıstığı , Bir ceviz.
Öğlen 2 yk bamya, 4 yk közlenmiş yoğurtlu patlıcan , azıcık ekmek. İki dilim karpuz. yarım domates
Ara bir lokma cevizli sucuk (Köme)
Akşam yarım nohut dürüm. Bir bardak ayran. 1 kayısı
Çayla iki fıstıklı lokum.
Yürüyüş yok. Saydırabilirsiniz.![]()
http://prntscr.com/fq6ngv
canım belki fikir verir ben bunları bi süre yapmıştım günde 6 defa falan çok sürmüyor zaten ama etkisini görmüştüm sıkılaştırıyor extra birkaç hareket daha eklemiştim
Kilo almadan dönsem iyi Antep'te .ohhh yarasın tam antep usulü hepsini tek nefeste okudum bir urfalı olarak![]()