Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Feministka Feministka benim şimdilik ikiside yok ama kaç gündür uykusuzum oğlum sesten geceleri uyuyamıyor ben sürekli ayaktayım en fazla 3 saat uyumuşumdur galiba uykusuzlukta kilo verimini engelliyor inşallah bu sıkıntılar gidince birden 2 kilo veririz:dua:
Bende uykusuzum Arife günü oğlum hastalandı, sonra bayramdi memleketti derken çocuğun hem düzeni bozuldu hem hastalandı huyu değişti gece çok sık uyanıyor kucak istiyor. bende günlük 2 3 saat uykuyla duruyorum

sabah
peynirli acılı omlet,zeytin,6 ceviz,3 gün kurusu,söğüş salata ve nescafe 2si bir arada

akşam
bamya yemeği,fırında türlü yemeği,çoban salata ve yoğurtlu semizotu

ara
10 badem ve bir çay bardağı süt

su 3 lt

spor 5 mile leslie

kızlar düşemedikçe daha fazla hırslanıyorum
biran önce 58 i görmek istiyorum
bayrama kadar en az 53 olmam lazım
okullar açılınca rahat olmak istiyorum
şimdi kendimi sıkıp o zamanlar keyfini sürmek istiyorum tabiki korumaya geçerek

Ben de İsveçe başladım. Bugün 1. Gun 50 dk yürüdüm geldim birazdan kahvemi yudumlayacagim

Oo erkencisin. Hadi bakalım işimize yarasa bari haşlanmış yumurtalar:KK48:

Benim de 5. günüm. Bakalım ya 6da bırakırım ya da cumaya kadar devam ederim.

7. günü de göresim var aslında
Akşam menüsü: Hiçbir şey:KK45::KK45:

Canım çok sıkılıyor, ev temizlenecek ütü yapılacak. Bulaşık makinesi bosaltilip kirliler yerleştirilecek, akşam yemeği yapılacak. ve canım hiç bişey yapmak istemiyor, minik oğlum oynamak istiyor üstümde ağırlık var kolumu kipirdatmak istemiyorum

Kızlar ben 68 i gördüm bügün :KK73:
Ama benim isveç diyeti yalan oldu. Dün ıspanak yoktu yiyeyemedim. Akşam da eşimin memeleketinde olduğumuz için biftek yiyemedim. Bugün de menüler dolapta eksik olunca bıraktım.
sabah kahve içtim. Öğle semizotu domates salatalıktan bol limonlu salata yaptım. Az öncede bir kaç üzüm yedim.

Back
X