- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir görünüp kayboluyorsun canım buraya yaz bence yediklerini uzak kalma :)kızlar selam. ben hala 63 kiloyum. rejim spor yalan oldu toparlayamadım kendimi bir türlü erkek arkadaşım yurt dışından dönüş yapıncaönümde bir şeyler yenilip içilince dayanamıyorum ben de yiyip içiyorum
![]()
bende tatilde bozdum 5 gün canım ne çekiyorsa hepsinden yedim 4 gün olacak yarın toparlamaya çalışıyorumkızlar selam. ben hala 63 kiloyum. rejim spor yalan oldu toparlayamadım kendimi bir türlü erkek arkadaşım yurt dışından dönüş yapıncaönümde bir şeyler yenilip içilince dayanamıyorum ben de yiyip içiyorum
![]()
olsun cnm umutsuzluga kapilma.. Yola devam..Bugunden itibaren basla tekrar..Karar verince toparlaniyor insan tekrarkızlar selam. ben hala 63 kiloyum. rejim spor yalan oldu toparlayamadım kendimi bir türlü erkek arkadaşım yurt dışından dönüş yapıncaönümde bir şeyler yenilip içilince dayanamıyorum ben de yiyip içiyorum
![]()
canim sebze ve et tuketmissin birsey olmaz bence..Yaninda ekmek pide hamur isi vs. yememissin.. Yarin eksi gorursun insallahkızlar patlıcan kebabını çok seviyorum biraz fazla kaçırdım inşallah bir şey olmaz yarın tartılıcam bakalım kaç olmuşum
Bi kuş sütü eksikgunaydinlar
bir yumurta sucuklu
yedi sekiz zeytin
bir taze incir
bir dilim peynir
bir dilim koy ekmegi
bir tk terayag
iki ck gul receli
yarim domates bir salatalikbir sivri biber aci
bir bardak ananas suyu
bir fincan sade kahve.. Su bir litre
Bırakma hemen kendini bugün başla yeniden birakirsan 63 70 .. olur daha da katlanır bu sefer daha çok ugrasirsin zamanla yorulursun diyetlerden yol yakinken dön bence. Hem o sevgiliyken seni her halinle beğenen adam evlenince hele bide çocuk olunca beğenmiyor.kızlar selam. ben hala 63 kiloyum. rejim spor yalan oldu toparlayamadım kendimi bir türlü erkek arkadaşım yurt dışından dönüş yapıncaönümde bir şeyler yenilip içilince dayanamıyorum ben de yiyip içiyorum
![]()
oyle olmus hakikatenBi kuş sütü eksik![]()
Ama çok sağlıklıoyle olmus hakikaten![]()
Inşallah amiinngunaydinlar
sabah bir bardak elma sirkeli balli su ile basladim.
kahvalti bir domates iki salatalik uc kucuk koy biberi iki dilim peynir..
Bir litre su..
Bir fincan sade kahve..
Guzel bir gun olur insallah..m