Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de sürekli şişkinlik var nasıl kurtulacagiz bilmiyorum.58.1 çıktım sabah ona da bozuldum sürekli bu rakamı görmekten sıkıldım sabah uyandığım da parmaklarım şişti olmadığı zamanlarda tartıda eksi görüyorum ama ödem olmadığı zamanlar nadir
Evet artik kaybolmicam diyet yapmasam da yaziyim en azindan, belki bir yerden sonra gaza gelip yemeyi birakirim :)bir görünüp kayboluyorsun canım buraya yaz bence yediklerini uzak kalma :)
Denicem canim, en azindan aldigim 3 kiloyu versem cok iyi olacak :)olsun cnm umutsuzluga kapilma.. Yola devam..Bugunden itibaren basla tekrar..Karar verince toparlaniyor insan tekrar![]()
Ayrilsam mi ne yapsam bilemedim bu gidisle 70 olcam valla :)))Bırakma hemen kendini bugün başla yeniden birakirsan 63 70 .. olur daha da katlanır bu sefer daha çok ugrasirsin zamanla yorulursun diyetlerden yol yakinken dön bence. Hem o sevgiliyken seni her halinle beğenen adam evlenince hele bide çocuk olunca beğenmiyor.
Seni her halinle beğeniyorum derse inanmaAyrilsam mi ne yapsam bilemedim bu gidisle 70 olcam valla :)))
Ilk etapta aksam yemeyi kessem bile bana yeter. Ufak ufak yediklerimi azaltmaya baslicam insallah.
sana katılıyorum canım aktif olmak spor vb kurallar koyalımkizlar
yeni konu mu acsak .. Kurban bayrami geliyor biz hala Ramazan da kilo verme topiginde takiliyoruz :))
Konu sahibi arkadas da terketti gitti bizi :))
Konu acma isinde tecrubeli biri el atsa mi acaba? Tebdili mekanda ferahlik vardir biz geliriz hemen..
sana katılıyorum canım aktif olmak spor vb kurallar koyalım
bende aynı yerde sayıyorum kurbana az kaldı
canım tamamen bırakmaya niyetim yok ama artık yorulduğumu hissediyorumoyle deme canim senin iraden hepimizden kuvvetli.. Hadi toparla bizi de hatta konuyu da sen acsan ne guzel olur :)
açalım canım taşınalım :)oyle deme canim senin iraden hepimizden kuvvetli.. Hadi toparla bizi de hatta konuyu da sen acsan ne guzel olur :)
Geliyorumkızlar açtım bekleniyorsunuz