Ramazanı fırsat bilelim kiloları verelim ... Tavsiyeler lütfennn

Ramazanın içinde ben de güzel kilo verdim,
Çünkü aç kaldığımız uzun süre içinde yağ yakıcı leptin hormonu devrede oluyor,bu yüzden kilo verme hızlandığı gibi yağdan verdiğimiz için daha da incelmiş görünüyoruz.

Şöyle söyliyim,
İftarda çorba salata yoğurt yada ayran,proteine yönelik bir besin,et,tavuk,balık..
Pide yada ekmek tüketilmese daha çabuk gidiyor,ama ben ramazan pidesinin tadına az da olsa illa ki baknıyorum..
Şeker yok,meyve suyu yada asitli içecek yok,tatlı yok, belki gün aşırı tadımlık güllaç ya da sütlü tatlı olabilir..

Sahurda,
Eğer iftarda tatlı bişey yemiş yada davette kaçırmışsam sadace iki bardak süt ve ceviz,
Eğer istediğim gibi bir iftar olmuşşa yine az bir pide ile haşlanmış yumurta peynir kahvr,zeytin,domates salatalıklı bir kahvaltı,
Yada çorba salata yeniden..

Herkese kolaylık ve başarı diliyorum

ne kadar kilo verdin canım . ben de az yiyorum ama niye olmuyor :(

ben de baya bir kilo verdim ama hızlıca değil malesef şimdi 70 kilonun içindeyim gerçi bizim evdeki tartı bir kilo kadar fazla gösteriyor ama neyse :) bir şey daha soracaktım sen de tiroid hapı kullanıyorsun sanırım . ben hapı iftarda atıyorum ve 15 dakika bekleyip yemeğe başlıyorum çünkü normalde de sabah atıyoruz ya aç karnına ve sonra da gün boyu yemek yiyoruz filan ondan iftarda atıyorum sen nasıl kullanıyorsun canım ?

Ben tıroıd hapımı sahurda ıcıyorum. gece 12 den sonra hıcbır sey yemıyorum meyve su hıcbır şey... 2-2 bucuk gıbı ıcıyorum hapımı. yarım saat bekleyıp 1 bardak yagsız sut ıcıyorum. sonra sahur:))) 2-3 saatlık mıde aclıgı yeterlı demişti doktorum...

Ben tıroıd hapımı sahurda ıcıyorum. gece 12 den sonra hıcbır sey yemıyorum meyve su hıcbır şey... 2-2 bucuk gıbı ıcıyorum hapımı. yarım saat bekleyıp 1 bardak yagsız sut ıcıyorum. sonra sahur:))) 2-3 saatlık mıde aclıgı yeterlı demişti doktorum...

hmm sen farkı düşünüyosun bu konuda anladm . seninki de doğru olabilir ben kendi mantığıma göre hareket ediyorum doktora sormak lazım tabi

Ben de ramazana kilo veririm umuduyla girdim. 14 günüdür diyetteyim. Tabi aralarda kaçamağım oldu mesela 1-2 gün diyet baya gitti. 4 kilo 800 gram verdim. Ama iki gündür duraksama içindeyim...

günaydın herkese. Maşallah kilo verenler çoğunlukta. Bende pek değişiklik yok. Kilo aynı yine. Gerçi bir haftadır oruçlu değildim. Bakalım Ramazan sonuna kadar ne verirsek kardır.

Ben de sanki kilo aldım gibi geliyor ama ne yapacağım bilemiyorum umarım almamışımdır :25: zaten o pide beni bitiriyor ya bi de katmer hani sürekli onları yesem yeter :52:

meraba arkadaşlar bende bu ramazan diyete başlayanlardanım 3 gün oldu ama sadece 300 gr. gitmiş. oruca yarın başlıycam bakalım ozaman nasıl olacak. aranızda 4-5 kilo verenler var neler yediklerinizi yazarsanız bizede faydalanırız:)))

Bugün tartıldım. 64.6 kg :))))) 70 ıle baslamıstım ramazan dıyetıme...

bazı arkadaslar neler yediğimizi sormus..

her sahurda kesınlıkle 1 bardak yagsız (0) sut ıcıyorum. 2 yumurta haslanmıs ya da cok az yaglı tavada... 1 dılım kepekli ekmek. ıftarda ekmek yemıyorum. azcık peynır zzeytın. bolca salatalık domates sekersız cay.
ben sekerlı cayı normalde de ıcmıyordum. yıllarca bosuna tuketmısım sekerı. sımdı caydan keyıf alıyorum.

ıftarda eger corba agır degılse (unlu hamurlu) yarım kaseden fazla ıcıyorum. ama unlu hamurlu bır corbaysa yarım kaseden az ıcıyorum. yemeklerden 1-2 kasık. ekmek yok. karpuz. hazır ıcecek kola yok. bazen hosaf ayran..

eger borek varsa ve canım cok cektıyse sahurda ekmek yerıne kucuk bır dılım yıyerek kendımı odullendırıyorum....

1 fıncan yesıl cay ıcıyorum.

ne kadar kilo verdin canım . ben de az yiyorum ama niye olmuyor :(

Ben 4 kilo verdim,öncesinde de 3 kilo vermiştim.
Kesnlikle şekerli meyve suları yada serbetler içmemeli,tatlıdan e hamur işinden kaçınmalsıın canım,
Bunlar zaten gec vakitte yaptığımız iftarda yaşa dönüşür,az da yesen kilo veremezsin..

Back
X