- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.541
Merhaba arkadaşlarım burdada yağmur var çok duygusalım bugun nette sorun vardı gıremedım sabah herneyse cuma d gıtmek ıstıyorum daha erken ama olsun gelısatını merak edıyorum bırde bırkac gundur bende nefes darlıgı cekıyorum daha cok gecelerı oksıjenım yetmıyor bana sankı 9 aylık hamıleyım gıbı onuda soracam dr a neden oluyor dıye oooff endişeler endişeler bitmiyor ne yapacaz bilmiyorum :18:
canım benim hiç iç geçirme. Rabbime sığın. ben ne zaman daralsam kendimi iki göz iki çeşme yalvarırken buldum. çok çektim arkadaşım bende. yeni gülüyor yüzüm. Rabbimin sınavları var her zaman herkes için. Allah aratmasın kimseye ve herkese hayırlı zamanında hayırlı evlatlar versin. sende üzülme. senin meleğin de bekliyor geleceği günü
günaydın kk nın güzel hatunları nasılsınız
Gunaydin canim burdamisin umutlaarin yeserdigi eylul ayindamisin?:-D
Pembemasalcım erginsena bir topic açmıştı. İki farklı topic mi olacak şimdi aklım karıştı benimKızlar buyrun yenı topıgımızee http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...rimizin-yesermesi-dilegiyle.html#post26198572
Pembemasalcım erginsena bir topic açmıştı. İki farklı topic mi olacak şimdi aklım karıştı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?