Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CinsiyetNe tahmini
Ama burdan cinsiyeti kim anlayabilirkiCinsiyet
Evet öyle ama Ramzi teorisine göre tahmin yapan var çok konu açılmışAma burdan cinsiyeti kim anlayabilirkidoktorlar bile 12 haftaligi gecince net bisey soyleyebiliyo
Kız yada erkek ne değişti allahtan sağlık sıhhatli olmasını isteyin burda onlarca insan bebek hasretiyle yanıyorBi kaç kere konu açmıştım 8 haftalık olduk tahmin alabilir miyim
Ooff neden duyar kasıyorsunuz bizde biliyoruz ufak bi eğlence sakin olunKız yada erkek ne değişti allahtan sağlık sıhhatli olmasını isteyin burda onlarca insan bebek hasretiyle yanıyor
Duyar kasmıyoruz sadece burası eğlence yeri değilOoff neden duyar kasıyorsunuz bizde biliyoruz ufak bi eğlence sakin olun
Duyar kasmıyoruz sadece burası eğlence yeri değil
Karın mi vajinal miBi kaç kere konu açmıştım 8 haftalık olduk tahmin alabilir miyim
Ramzi teorisine göre tutunduğu yer kız gibi geldi canım
Neden birinde sağda diğerinde solda gibi? Resim ters değil değil mi? Ayrıca Ramzi teorisine göre anlamak için plasentanın ne tarafta olduğunu bilmek lazım.. onu da biz göremeyiz burda. Ayrıca bu teori 50/50Bi kaç kere konu açmıştım 8 haftalık olduk tahmin alabilir miyim
Üstteki düz diğerini ters açıdan çekti.evet ya bende çok heyecanlıyım inşallah sağlıktan kucağına alırsın canımNeden birinde sağda diğerinde solda gibi? Resim ters değil değil mi? Ayrıca Ramzi teorisine göre anlamak için plasentanın ne tarafta olduğunu bilmek lazım.. onu da biz göremeyiz burda. Ayrıca bu teori 50/50
Allah gönlüne göre versin, gönlündekini sana hayırlı eylesin. Bende 8 haftalığım.. çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için![]()
Tabiki gönlünden ne geçiyorsa rabbim kabul etsinSelam canım , Allah hayırlı etsin bana da dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuşcinsiyet tahmini tamamen hisslerime göre yazıyorum hisslerime güvenirim
Kız olabilir ☺
![]()
Amin teşekkür ederimTabiki gönlünden ne geçiyorsa rabbim kabul etsin
İçimden erkek gectı canım valaBi kaç kere konu açmıştım 8 haftalık olduk tahmin alabilir miyim