Senin bu tam ortada duruyormuş bunu ben kalp atışına göre kız demişimdir ortada duranlar genelde erkek oluyorBak oğlunun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bu tam ortada duruyormuş bunu ben kalp atışına göre kız demişimdir ortada duranlar genelde erkek oluyorBak oğlunun canım
Senin bu tam ortada duruyormuş bunu ben kalp atışına göre kız demişimdir ortada duranlar genelde erkek oluyor
benimkine de bakar mısınnnnBak seninkini konuma göre yorumlamamışım konumuna bakarsan kız ama buda erkek
Bence erkekbenimkine de bakar mısınnnn
tesekkür ederimmBence erkek
Tahmin yapabilirmisiniz karından bakıldı 7 haftalıkTabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
ErkekTahmin sizce arkadaşlar 7 haftalık karından
Neye göre tahmin ettiniz
Kesesi erkek bebek kesesiNeye göre tahmin ettiniz![]()
Bitane kızım var gönül istiyor bide erkek olsun tabi önemli olan sağlıklı olması evde yaptığım cinsiyet testleri de hep erkek çıkıyor herkes erkek olacak diyor kız diyen yok hiç zaten bu kadar erkeğin üstüne kız olursa şok geçiririmKesesi erkek bebek kesesi
Kesin erkek olurda kız çıkarsa hemen yaz etiketle
Yok yok erkek merak etme saglıkla gelsin inşallah canım allah gönlündekini nasip etsin benimde 3 kızım varBitane kızım var gönül istiyor bide erkek olsun tabi önemli olan sağlıklı olması evde yaptığım cinsiyet testleri de hep erkek çıkıyor herkes erkek olacak diyor kız diyen yok hiç zaten bu kadar erkeğin üstüne kız olursa şok geçiririm![]()
Amin canım inşallah buraya yazarın sonucu belli oluncaYok yok erkek merak etme saglıkla gelsin inşallah canım allah gönlündekini nasip etsin benimde 3 kızım var![]()
Tabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Merhaba banada bakarmisiniz?Allah bağışlasınbence erkek gibi.. Saglıkla gelsin inşallah
Erkek bebek gibi canımEki Görüntüle 3650590 Banada bakar mısınız 6+2 karından usg
Birisi erkek digerinden emin olamadımMerhaba banada bakarmisiniz?
Sağ tarafta üstte görüyorum bende öyle olunca mı erkek oluyordu canım karındanErkek bebek gibi canım
onlarda dogru çıkmıyor artık kesesi erkek bebek kesesi gibiSağ tarafta üstte görüyorum bende öyle olunca mı erkek oluyordu canım karından
Anladım hayırlısı bir oğlum var belki kızdır dedim ama nasipĞ üç
onlarda dogru çıkmıyor artık kesesi erkek bebek kesesi gibi