- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi tarcinkabugu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim böyleydi kız
Teşekkür ederim evet instagramda cinsiyet tahmini yapan 2 ayrı sayfaya sordum ikisi de kız dediBenim böyleydi kız
Ya aslında tam tersi diye biliyordum amaAma vajinal ultrasonda ayna görüntüsü olur yani tam tersidir.
- Sağ taraftaysa: Erkek bebek
- Sol taraftaysa: Kız bebek
Ramzi teorisine göre sağ taraf erkek bebeğe işaret eder.
Erkek sağ tarafta çünkü bebeği sağınızdamı daha çok hissediyorsunuz solunuzdamıKızlar merhabalar 8+4 haftalık hamileyim. Vajinal ultrason fotoğrafım ekte. Buna göre ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı ? Tamamen eğlencesine![]()
Yani normal ultrasonda ters olur diye biliyordumYa aslında tam tersi diye biliyordum ama
tam hissedemiyorum aslında 8+4 daha. Ama doktor sağdan yumurtlamışsın demişti alakası var mıdır bilmiyorumErkek sağ tarafta çünkü bebeği sağınızdamı daha çok hissediyorsunuz solunuzdamı
Yani normal ultrasonda ters olur diye biliyordum
tam hissedemiyorum aslında 8+4 daha. Ama doktor sağdan yumurtlamışsın demişti alakası var mıdır bilmiyorum
Erkek o zaman benimde sağda erkekYani normal ultrasonda ters olur diye biliyordum
tam hissedemiyorum aslında 8+4 daha. Ama doktor sağdan yumurtlamışsın demişti alakası var mıdır bilmiyorum
Erkek o zaman benimde sağda erkek
Teşekkür ederimErkek o zaman benimde sağda erkek
Küçük benimki de biliyorum ama keseye göre felan yapılabilir mi eğlencesine 7+1 günlükErkek o zaman benimde sağda erkek
Erkek gibiKüçük benimki de biliyorum ama keseye göre felan yapılabilir mi eğlencesine 7+1 günlük
Yaa inşallah çok teşekkür ederimErkek gibi