6 haftalık yorum yapabilecek varmı acaba teşekkürler
16+4 doktor erkek dedi ama bir ümit bekliyorum belki şakacı bir kızdır diyeUmarım kızınız olur ama bence bebeğiniz erkek
Bana kız gibi geldiBanada bakar mısınız 8 haftalık
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallahBana kız gibi geldi
Bu kızımın 8 haftalık abdominal ultrason görüntüsü plasentası sağ da yani gerçekte sol da demekRamzi teorisi tutuyor
Bu kızımın 8 haftalık abdominal ultrason görüntüsü plasentası sağ da yani gerçekte sol da demekRamzi teorisi tutuyor
Plasenta neresi okuyor acabaBu kızımın 8 haftalık abdominal ultrason görüntüsü plasentası sağ da yani gerçekte sol da demekRamzi teorisi tutuyor
Bu erkek canım ramzi teorisine göre sola yerleşmiş plasenta sagda yani erkek teoriye göre
Doktor plasentasi solda demisti canim hatta o beyazlik olan yer dedi plasentasiBu erkek canım ramzi teorisine göre sola yerleşmiş plasenta sagda yani erkek teoriye göre
Bebeğim kızmışErkek olabilir diye düşünüyorum belli olunca paylaşın bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?