Allahim korusun ya.. çok kötü bir sey. Ya annesi olduğunu anlamasaydi? Ne olacakti?
öyle bi film var bak incendies diye.Allahim korusun ya.. çok kötü bir sey. Ya annesi olduğunu anlamasaydi? Ne olacakti?
Annesi oldugunu bile bile aramis
Yani gercegi gozleriyle gormek istemis.
öyle bi film var bak incendies diye.
izle bence. : ) ama sabret izle. özel bir film.Ciddi misin? Hemen bulup izlemek istiyorum. Peki annesi olduğunu bilmeyip de ne oluyor filmde?
izle bence. : ) ama sabret izle. özel bir film.
ya hikayesi açısından, çok acıklı, savaş filmi. öyle yani. : ) basit bir hikaye değil. annemin favori filmidir beni en etkileyen film der.İzleyeceğim. Ayrica özel derken?
ya hikayesi açısından, çok acıklı, savaş filmi. öyle yani. : ) basit bir hikaye değil. annemin favori filmidir beni en etkileyen film der.
Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.
Burda öyle demiyor ki. Annesi oldugunu bilmiyormus. Hayat kadiniyla iliski yasamak istemis ve karsisinda annesinj görmüş.
annesi olduğunu bile bile aradığı nerede yazıyor kızlar?
çocuk bi hayat kadınıyla birlikte olmak istemiş. arkadaşının öneri olarak verdiği numarada tesadüf de o ya kadın annesi çıkmış.
“Annemin hayat kadını olduğunu söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirledim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?