• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevulaştığı hayat kadını annesi çıktı!

Ben kızdım nedense ya, içimde bir kızgınlıkoluştu çocuğa karşı. Nedenini bilemiyorum. Telefondada anlayabilirdi o kişinin annesi olduğunu bir şekilde, kadını o şekilde görmeye ne gerek var. kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez... amaaan sinirlendim bak, işin garibi neye sinirlendiğimide çözemedim.

Ben kızdım nedense ya, içimde bir kızgınlıkoluştu çocuğa karşı. Nedenini bilemiyorum. Telefondada anlayabilirdi o kişinin annesi olduğunu bir şekilde, kadını o şekilde görmeye ne gerek var. kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez... amaaan sinirlendim bak, işin garibi neye sinirlendiğimide çözemedim.

Aynen, bir anne icin ne kadar acidir, cocugunun kendini o halde gormesi. Anne kim bilir ne haldedir simdi, nasil yikilmistir sanmiyorum kendine gelebilsin bir daha. Cocugun da yaptigi ayip yani, insan gidip gazetelere mi yetistirir kosa kosa 'Millet bakin benim annem hayat kadini'diye.:KK12: Hayat kadini da olsa annesi sonucta.
Belki haber uydurmadir, o da mumkun, yapiyorlar boyle seyler, habercilik etigi diye bir sey kalmadi bu devirde.

Uydurma...Haber bulamamıslar galiba. Hangi akıllı böyle bir seyi anlatır ki..

Bu olayın benim şehrimde olduğuna 2 kat şok oldum :KK57:
Körfezde demek he. Kanım dondu olaya :KK57:

Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.

Burda öyle demiyor ki. Annesi oldugunu bilmiyormus. Hayat kadiniyla iliski yasamak istemis ve karsisinda annesinj görmüş.

annesi olduğunu bile bile aradığı nerede yazıyor kızlar?
çocuk bi hayat kadınıyla birlikte olmak istemiş. arkadaşının öneri olarak verdiği numarada tesadüf de o ya kadın annesi çıkmış.

Kizlar alintilama yapamadim. Haberin son paragrafinda "sok oldum" basligi altinda yaziyor... ;)

Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.

Burda öyle demiyor ki. Annesi oldugunu bilmiyormus. Hayat kadiniyla iliski yasamak istemis ve karsisinda annesinj görmüş.
bilgece sende neden
üzgün yazıyor :KK22:

haber değişik geldi bana hem bilerek aramış gibi hemde bilmeyerek

ama çok fena bi durum :( :KK51::KK51:

Böyle saçma haber görmedim. Çocuk eğer kendi anlattıysa haber malzemesi yaptıysa kim hayat kadını düşünmek lazım

Back
X