- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Tek doktordan imzali en fazla 10 gun rapor alabilirsiniz bunun da limiti 40 gun ama heyet raporu alabilirseniz 45 gunluk alirsiniz rapor bitiminde tekrar 45 gun alabilirsiniz yalniz ayni heyetten en fazla 2 kere 45 gunluk rapor aliniyor diye biliyorum ama disinda herhangi bir sınırı yok yani istediginiz kadar heyet raporu alabilirsiniz.
Sen hakkını helal etmedıgın ıvın gece gece o kadar uzuldum kı anlatamammmhasta olmadığı halde heyet raporu alıp haksız maaş alan kadınlara o paralar haram zıkkım olsun inşallah
benim vergimle maaş alan bu yalancı, üçkağıtçı, düzenbaz, hilekarlara tek kuruş hakkımı helal etmiyorum.
Sen hakkını helal etmedıgın ıvın gece gece o kadar uzuldum kı anlatamammm
hasta olmadığı halde heyet raporu alıp haksız maaş alan kadınlara o paralar haram zıkkım olsun inşallah
benim vergimle maaş alan bu yalancı, üçkağıtçı, düzenbaz, hilekarlara tek kuruş hakkımı helal etmiyorum.
Sen hakkını helal etmedıgın ıvın gece gece o kadar uzuldum kı anlatamammm
Şu an verirler mi bilmiyorum ama lohusa depresyonu diye ruh sağlığı hastanesinden alan çok .
Benım kurumum amırım ızın verdıkten sonra maasımın yarısından cogu kesıldıkten sonra sen beyın duzenbazlıgından bahsedıyorsun cocugun varsa alma o zaman rapor calıs sana kımse burda rapor akanlara hakaret halkını vermıyor
Rica ederim. Insallah es özrü yapılır da ihtiyaciniz kalmaz. Cok fazla açığa alinan oldu ve cok boşaldı kadrolar, yapilirsa sayet es ozrunden atanmaniz cok cok buyuk ihtimal. Il dışına pek okul acmiyorlar ama es özrü olunca cok daha titiz davranıp tum bos kadrolari açıyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun.Yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum. 5 gun yeterli gelebilir en azindan onumuzu gorurux..Insallah es ozru yapilir da hiç gerek kalmaz bunlara..Y
amin :)Rica ederim. Insallah es özrü yapılır da ihtiyaciniz kalmaz. Cok fazla açığa alinan oldu ve cok boşaldı kadrolar, yapilirsa sayet es ozrunden atanmaniz cok cok buyuk ihtimal. Il dışına pek okul acmiyorlar ama es özrü olunca cok daha titiz davranıp tum bos kadrolari açıyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Sana kalmadı benım raporum hakkım hukukum sen almassın olur bıterHastalığın olmadan rapor almışsın ve hastaymış gibi ister kesilsin ister kesilmesin maaş almışsın
Bence düşün o maaş hak mı değil mi kendini kandırma
Sana 6 kere heyet raporu veren heyete de tüküreyim
Nefret ediyorum böyle öğretmenlerden
Bir senin çocuğun çocuk değil mi
Dızı olgılendırmez benım haklım hukukumO heyete de ne demeli? Resmen dolandiricilik icin organize olmuslar. Bunu yapan ogretmenlerin ogrencilerine nasil erdemli olunacagini ogretmeleri ihtimali var mi acaba.
Hakmis helallikmis umurunuzda olmadigindan boyle iste. Ona diyecek bir sey yok.
Alan cok? Dogum yapan memur kadinlara fix 2 sene ucretli izin versinler madem hic oyle tek tek ugrasmasinlar. En azindan uckagit yapmayan, kul hakkindan korkan ogretmenlerle de esitlik saglanmis olur.
Dızı olgılendırmez benım haklım hukukum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?