rapor olmadan tüp bebek fücretleri nekadar .

umudaMerhaba

Rabbim meleğimi nasip et
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
2.351
4
116
Diğer
arkadaşlar biz evleneli 2 yıl olduğu için rapor alamıyacağız o yüzden raporsuz nekadara geliyor tecrübeli arkadaşlar ve nerede yaptırdıklarını söyleyebilirmisiniz.

arkadaşlar biz evleneli 2 yıl olduğu için rapor alamıyacağız o yüzden raporsuz nekadara geliyor tecrübeli arkadaşlar ve nerede yaptırdıklarını söyleyebilirmisiniz.
merhaba sevgidolu.ben kadıköy acıbademde yaptırmıştım.3900 tl ilk deneme,tabii ilaçlar hariç.onlarla beraber yaklaşık 5000 tl yi buluyor.Allah yardımcın olsun a.s.

canım bende konya eurofertılde yaptırdım hastane 2700 ilaçlar 1500tl tuttu çok memnun kaldım işinin ehliler tavsiye ederım türkiyede 4 tane zaten

slm canım ılaclar harıc 3900 ılaclarda 1500 buldu ben özel ege tup bebekte yaptırdım doktorum erdal beydi guler yuzlu ısınınn ehlı rabbım doktorunu hastanenı denk getırsın

sakaduda arkadaşım kalamış tıp merkezi derken jinemed kalamışmı bide doktorunun ismi nedir bende orda başlıycamda biraz bilgi verirmisin.....tşkler canım şimdiden

ben bursa acıbadem ilk denemem 2900 artı ilaçlar 2000 tutuyor benimde raporsuz canım tedavin hayırlısıyla başlar ve pozitif sonuc alırsın .

sakaduda arkadaşım kalamış tıp merkezi derken jinemed kalamışmı bide doktorunun ismi nedir bende orda başlıycamda biraz bilgi verirmisin.....tşkler canım şimdiden

merhaba canım .evet jinemed kalamışta yaptırdım .Dr um melike hanım. Benimki tutmadı canım.transfere kadar herşey yolunda idi Ama transfer sonrası yeterli bilgilendirme alamadık.Orda devam edip etmemeyi düşünüyorum açıkcası
Senin için hayırlısı olsun birazda şans işi bu benimle tedavi olan 3 hasta hamileymiş....

Back
X