- Konu Sahibi umudaMerhaba
arkadaşlar biz evleneli 2 yıl olduğu için rapor alamıyacağız o yüzden raporsuz nekadara geliyor tecrübeli arkadaşlar ve nerede yaptırdıklarını söyleyebilirmisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba sevgidolu.ben kadıköy acıbademde yaptırmıştım.3900 tl ilk deneme,tabii ilaçlar hariç.onlarla beraber yaklaşık 5000 tl yi buluyor.Allah yardımcın olsun a.s.arkadaşlar biz evleneli 2 yıl olduğu için rapor alamıyacağız o yüzden raporsuz nekadara geliyor tecrübeli arkadaşlar ve nerede yaptırdıklarını söyleyebilirmisiniz.
arkadaşlar biz evleneli 2 yıl olduğu için rapor alamıyacağız o yüzden raporsuz nekadara geliyor tecrübeli arkadaşlar ve nerede yaptırdıklarını söyleyebilirmisiniz.
ben bursa acıbadem ilk denemem 2900 artı ilaçlar 2000 tutuyor benimde raporsuz canım tedavin hayırlısıyla başlar ve pozitif sonuc alırsın .
sakaduda arkadaşım kalamış tıp merkezi derken jinemed kalamışmı bide doktorunun ismi nedir bende orda başlıycamda biraz bilgi verirmisin.....tşkler canım şimdiden