• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ile hamile kalanlar riskli gebelik raporu alabiliyor mu

eatn1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
124
17
13
27
Kizlar hemsireyim ve nobetli çalışıyorum tup bebek ile hamile kaldigimda riskli gebelik nobet tutamaz raporu veriliyor mu

Kizlar hemsireyim ve nobetli çalışıyorum tup bebek ile hamile kaldigimda riskli gebelik nobet tutamaz raporu veriliyor mu
Verilmez bence. Normal gebelik gibi devam ediyor. Özel bir durum yok. Gebeliginiz riskli ise perinatologdan belki kağıt falan çıkarılabilir bilmiyorum.

Tüp bebeğin farkı yok doğal gebelikten, o sebep gösterilemez başka özel bir durum olmadığı sürece.

Görümcem hemşire o da nobetli calisiyordu. Doktorundan rapor alıp sadece gündüze döndü. Servisten polikliniğe geçti. Riskli bi durumda yoktu. 14 haftalıkken oldu bunlar. Nöbetlerin çok olduğunu çok yorulduğunu falan söylemişti doktoruna

Anladim kizlar tesekkur ederim
Görümcem hemşire o da nobetli calisiyordu. Doktorundan rapor alıp sadece gündüze döndü. Servisten polikliniğe geçti. Riskli bi durumda yoktu. 14 haftalıkken oldu bunlar. Nöbetlerin çok olduğunu çok yorulduğunu falan söylemişti doktoruna

Back
X