Rapor .s

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.020
4.649
373
Aslında dert değil benimkisi ama bilgisi olanların bana yardım etmesını beklıyorum bn lıse son sınıf ogrencısıyım bugunden ıtıbaren sınava daha ıyı calısmak ıcın aile hekımınden 10 gunluk rapor aldım bu sure ıcındede sınavlarım var ve ben gırmıycem bu rapor bıttıkten hemen snra heyet raporu alsam aile hekımınden aldıgım raporla gırmedıgım sınavlara tekrar gırmek zorunda kalır mıyım ama heyet raporunu aldıgımda gunlerde hıc acık kalmıycak yanı hazıran 8 de okullar kapanıyor ya o gune kadar heyet almayı dusunuyorum :/ Bu işi bılen ablalarım bı yardımcı olsanız :((

Aslında dert değil benimkisi ama bilgisi olanların bana yardım etmesını beklıyorum bn lıse son sınıf ogrencısıyım bugunden ıtıbaren sınava daha ıyı calısmak ıcın aile hekımınden 10 gunluk rapor aldım bu sure ıcındede sınavlarım var ve ben gırmıycem bu rapor bıttıkten hemen snra heyet raporu alsam aile hekımınden aldıgım raporla gırmedıgım sınavlara tekrar gırmek zorunda kalır mıyım ama heyet raporunu aldıgımda gunlerde hıc acık kalmıycak yanı hazıran 8 de okullar kapanıyor ya o gune kadar heyet almayı dusunuyorum :/ Bu işi bılen ablalarım bı yardımcı olsanız :((

heyet raporu öyle kolay kolay alımaz cidden bir rahatsızlıgının olması gerek mesela kolunu kırmıssındır uzun süre istirahat etmen gerekir heyet görür karar verir...ne gerek var böyle rapor almalara zaten bildiğim kadarıyla son sınıflara tolerans tanınıyor illa heyet diyorsan bir tarafını kırıp alırsın ancak

Heyet raporunu alamazsın.

Zaten onu almaya uğraşacağına sınavlara girsen daha az yorulursun. :34:

heyet raporu öyle kolay kolay alımaz cidden bir rahatsızlıgının olması gerek mesela kolunu kırmıssındır uzun süre istirahat etmen gerekir heyet görür karar verir...ne gerek var böyle rapor almalara zaten bildiğim kadarıyla son sınıflara tolerans tanınıyor illa heyet diyorsan bir tarafını kırıp alırsın ancak

Milli egıtım muduru degıstıgı ıcın gecen sene gosterılen tolerans artık yok okul sınavlarıda baya yoruyor bızı hocalar rapor alın gelın dedıgı ıcın :S cvplarınız ıcın tskler :)

boş boşuna heyet raporu almayı düşünürsen, allah korusun öyle birşey başına gelebilir, tavsiye istiyorsan otur ders çalış bence

Heyet raporunu alamazsın.

Zaten onu almaya uğraşacağına sınavlara girsen daha az yorulursun. :34:

aslında dogru dıyorsunuzda bn devamsızlık hakkımı doldurmak uzereyım ılk sınavdan once 2 hafta okulla gelmedım ve dırek yok yazılmısım normal rapor hakkım dolmadı gecen senekı kolaylık bu sene kaldırıldıgı ıcın mecburi olarak heyet raporu veren bıyer bulcaz :S

aslında dogru dıyorsunuzda bn devamsızlık hakkımı doldurmak uzereyım ılk sınavdan once 2 hafta okulla gelmedım ve dırek yok yazılmısım normal rapor hakkım dolmadı gecen senekı kolaylık bu sene kaldırıldıgı ıcın mecburi olarak heyet raporu veren bıyer bulcaz :S

Canım alamazsın heyet raporu. Zamanında ben de uğraştım. Annem hastanede çalıştığı halde alamadım rapor.

Hocalar sınavlarda rahat davranıyorlar emin ol. Bi' de sana öneri, ortalamanı yüksek-Sanırım 3.0 gerekiyordu) tut karnende iki zayıf bırak. Sıkıntı olmaz o zaman. Sorumlu bile kalmazsın. Ama gir sınavlara.

Bende tam rapor kalkmadı mı diyecektim
Heyet raporunu alamazsın zor,ciddi bi ameliyat olman gerekir falan
Kolu,bacağı kırılanlar okula geliyo bi şekilde,o zamanda vermiyolar sanırım
Mesela bizim sınıfta bi arkadaş almıştı,2.dönem okula hiç gelmedi ama o süre zarfında 3 ameliyet geçirdi
Sen en iyisi sınav olduğu saat okula git,sınav gir sadece
Ama o zamada raporluyken sınava girmek yasaktı hala öyle mi ?

Bende tam rapor kalkmadı mı diyecektim
Heyet raporunu alamazsın zor,ciddi bi ameliyat olman gerekir falan
Kolu,bacağı kırılanlar okula geliyo bi şekilde,o zamanda vermiyolar sanırım
Mesela bizim sınıfta bi arkadaş almıştı,2.dönem okula hiç gelmedi ama o süre zarfında 3 ameliyet geçirdi
Sen en iyisi sınav olduğu saat okula git,sınav gir sadece
Ama o zamada raporluyken sınava girmek yasaktı hala öyle mi ?

Malesef her şartla yasak .s

İdare,hocalar bi kolaylık sağlar
Bu ay bitmeden sınavları bitirirler zaten,mayısda sana yeter sanırım

İlginç,29 mayıs sınava 2 hafta kala
Çok geçmiş hocayla sınıfça konuşmayı deneseniz
Ortak sınav mı bu sınavlar ?[/FONT

Son düzenleme:
Back
X