Rapor sorunsali

Esmerbrokoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
615
466
103
37
Merhabalar,
Ben devlet hastanesinden rapor alma aşamasındayım. 9 martta dahiliye onayı için kan verdim. Tsh 5.51 cikti ve doktor onay vermedi ilac verdi. Bugüne dek kullandim ilaci. Bugun tekrar kan verdim. Tsh normale dönmüş, t3 normal bu defada t4 yükselmiş. Yarin tekrar dahiliye den onay almak için gideceğim. T4 yuksekligi dahiliyeden onay almama engel olur mu ? Başına gelen varmi ? Bilenler yorum yaparsa çok sevinirim.

Rapor alma konusunda bişey diyemeyeceğim ama tüp bebek yaptıracakmışsınız, tiroidinizi kontrol ettirmediniz mi daha önce? Böyle oynamaması lazım. Gebe kalmada önemli bi detay.

İNŞALLAH DÜŞER EN KISA ZAMANDA. SİZİN DE RAPOR ÇIKARMANIZA SEVİNDİM BENDE HEYETTEN RANDEVU ALDIM İNŞALLAH RAPOR İÇİN
Inş ' ALLAH benim 12 günlük ilac kullanımından sonra düştü. İlaçlarinizi hergun ayni saatte aç karnına alırsanız düşeceğine inanıyorum. Hayirli olsun inş 'ALLAH kolaylikla sizde bir an evvel raporunuza kavuşursunuz 🤲

Raporu hangi hastaneden alabildiniz. Ben basqksehir cam ve sakuradan almaya çalıştım dosyami açtılar ama doktor onayları ixin 3 4 defa yine gelmen gerekecek dediler ve doktor onayı icin aranacaklarini soylediler 3 hafta oldu 4 defa gittim geldim durdum. Daha aramadilae 2 ayımı harcadılar. Nisan regl ile başlamayı dusunuyordum hala daha raporu alamadım.

Hangi hastanelerden kısa sürede alabildiniz 1 gunde doktor onayları alabileceğim bir yer varsa söylerseniz ona gote gidip başka bir yerden alayim.

Raporu hangi hastaneden alabildiniz. Ben basqksehir cam ve sakuradan almaya çalıştım dosyami açtılar ama doktor onayları ixin 3 4 defa yine gelmen gerekecek dediler ve doktor onayı icin aranacaklarini soylediler 3 hafta oldu 4 defa gittim geldim durdum. Daha aramadilae 2 ayımı harcadılar. Nisan regl ile başlamayı dusunuyordum hala daha raporu alamadım.

Hangi hastanelerden kısa sürede alabildiniz 1 gunde doktor onayları alabileceğim bir yer varsa söylerseniz ona gote gidip başka bir yerden alayim.
Bende kısa sürede aldim diyemem fakat en azindan doktor onayı imzası vs işlerini randevusuz sadece kayıtlı actirarak 1 gunde hallettim. Suleymaniye kadin doğum hastanesinden aldim ben.

Back
X