Raporlu fiyatına Tüp bebek ve Aşılama ilaçları

duyguckmk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
2.558
16
358
Merhabalar arkadaşlar Sgk dan rapor alarak tüp bebek denemesi yaptım 2.sinde pozitif sonuç aldım. Tedavimden arta kalan ilaçlar aşağıda yazmaktadır. Raporlu aldığım fiyat üzerinden satmak istiyorum. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin.
10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur (4 tanesi 140 tl)
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

ilaçların skt 2014 ve 2015 tir. yer istanbul anadolu yakasıdır.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığım için elimde olan ilaçları aldığım fiyat üzerinden vermektir.

Mrhb bende allah ızın verırse bu ay tedavıye baslıyorum bende raporlu yaptırıyorum fakat hangı ılacı kulanacagım bellı degıl ıhtıyacım olursa alırım ... Ayrıca tbr ederım nrd yaptırmıstın tup bebegı hangı hastanede

Mrhb bende allah ızın verırse bu ay tedavıye baslıyorum bende raporlu yaptırıyorum fakat hangı ılacı kulanacagım bellı degıl ıhtıyacım olursa alırım ... Ayrıca tbr ederım nrd yaptırmıstın tup bebegı hangı hastanede

canım sen devlet hastanesine başvurup rapor çıkartarak tüp bebek yada aşılama yaptıracaksan zaten raporun olacak ve ilaçlarını indirimli alacaksın. benim amacım devletten rapor çıkarmamış ve parasıyla ilaç alacak kişilere kolaylık yapmak. mesela puregonu direkt eczaneden aldığımızda 250 tl civarı belkide daha fazla. ben raporlu 70,89 tl ye almıştım ve aldığım paraya satıyorum.

yazgım bende başlıycam tüp bebek tedavisine fakat hangi ilaçlar oılacak bilmiyorumki sen hangi merkezde hangi doktorda gördün tedaviyi bende avrupa yakasındayım

Merhabalar arkadaşlar Sgk dan rapor alarak tüp bebek denemesi yaptım 2.sinde pozitif sonuç aldım. Tedavimden arta kalan ilaçlar aşağıda yazmaktadır. Raporlu aldığım fiyat üzerinden satmak istiyorum. ilgilenenler lütfen özel mesajla bağlantıya geçsin.
10 kutu puregon (sgk raporlu fiyatı kutu başına 70,89 tl)
1 kutu cetrotide (sgk raporlu fiyatı 40,54 tl)
4 adet menapur (4 tanesi 140 tl)
1 adet ovitrelle(raporlu fiyatı 40 tl)

ilaçların skt 2014 ve 2015 tir. yer istanbul anadolu yakasıdır.

Not: Kâr amacı güdülmemektedir. Pozitif sonuç aldığım için elimde olan ilaçları aldığım fiyat üzerinden vermektir.

hayırlı olsun tedavin bende anadolu yakasında oturuyorum. 14 şubatta belli olucak hangi ilaçları kullanacağım raporum yok alırım inşaAllah ilaçları.birde ilaçların dozunu yazarsan daha iyi olur sanki

Son düzenleme:
hayırlı olsun tedavin bende anadolu yakasında oturuyorum. 14 şubatta belli olucak hangi ilaçları kullanacağım raporum yok alırım inşaAllah ilaçları.birde ilaçların dozunu yazarsan daha iyi olur sanki

teşekkür ederim canım. inş. sizlerde başladığınızda olumlu sonuçlar alırsınız.Allah maddi manevi emeklerinizi boşa götürmesin.

puregon 300 IU/ 0,36 ml. kartuş
cetrotide 0,25 mg
menapur 75 IU

bu arada diğer arkadaşlar sormuş ben anadolu yakasında eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi. 2 aşılama ve 1 tüp denememi ise zeynep kamil devlette yaptırmıştım.

teşekkür ederim canım. inş. sizlerde başladığınızda olumlu sonuçlar alırsınız.Allah maddi manevi emeklerinizi boşa götürmesin.

cetrotide 0,25 mg
menapur 75 IU

bu arada diğer arkadaşlar sormuş ben anadolu yakasında eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi. 2 aşılama ve 1 tüp denememi ise zeynep kamil devlette yaptırmıştım.

anadolu yakasının neresindesin peki yakınızdr inşaAllah

cetrotide 0,25 mg
menapur 75 IU

bide bu cetrotide ve menapur ne için kullanılıyo. diğerlerini biliyorumda bunları kullanmadım hçç

bide bu cetrotide ve menapur ne için kullanılıyo. diğerlerini biliyorumda bunları kullanmadım hçç

cetrodite büyümüş olan yumurtaların kendiliğinden çatlamasını önlemek için yapılan bir iğne. menapurda aslına puregon gibi ana bir ilaç diye biliyorum ama bana doktorum gelişen yumurtalarımın içini dolu ve kaliteli olması için puregonun yanında takviye olarak verdi. ve iyide oldu gelişen tüp yumurtalarım toplandı ve içleri boş değildi.

arkadaşlar merhaba zeynep kamilde 2 defa aşılama deneyimim oldu ama malesef negatif sonuç aldım.şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse.2. deneyimden elimde 1 kutu puregon

300 IU/0.36 ml kartuş kaldı uygulama kalemi ile birlikte satmak istiyorum.şu anki tedavimde kullanamıyorum çünkü.ben raporlu aldığım için yine bu fiyat üzerinden vereceğim yani ilaç 70

tl.son kullanma tarihi 2014-04.ilgilenen arkadaşlar yazarsa özel iletişime geçebiliriz.Allah hepimizn yardımcı olsun.

Back
X