tahlillerim 10 gün sonra sonuç vericek ama sanırım bende de var... tahlilin sebebi ise buna bir iltahap eşlik ediyor mu etmiyor mu.. romatoid artrit araştırılıyor.. bakalm bana ne ilaç verilecek, bi an önce sonuçlansın istiyorm çünkü ellerim 1haftadır şiş
bendede var yeni çıktı sendrommu bilmiyorum ama ayaklarım fena halde ağrıyo romatoid artrit çıkmadı başka şeyler araştırılıyo ben romatoloji bölümüne gidiyorum
Merak ettim sormak istedim sonuç n e oldu ve şimdi nasılsınız benimde 1 aydır ellerimin içi şiş doktor reyon dedi ama ben emin olamadım birde romotiloji bölümüne gidicemtahlillerim 10 gün sonra sonuç vericek ama sanırım bende de var... tahlilin sebebi ise buna bir iltahap eşlik ediyor mu etmiyor mu.. romatoid artrit araştırılıyor.. bakalm bana ne ilaç verilecek, bi an önce sonuçlansın istiyorm çünkü ellerim 1haftadır şiş
Merhabalar,tahlillerim 10 gün sonra sonuç vericek ama sanırım bende de var... tahlilin sebebi ise buna bir iltahap eşlik ediyor mu etmiyor mu.. romatoid artrit araştırılıyor.. bakalm bana ne ilaç verilecek, bi an önce sonuçlansın istiyorm çünkü ellerim 1haftadır şiş
Meraba,Merak ettim sormak istedim sonuç n e oldu ve şimdi nasılsınız benimde 1 aydır ellerimin içi şiş doktor reyon dedi ama ben emin olamadım birde romotiloji bölümüne gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?