• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Razi mi gelmeliyim?

Aileyle yaşamayı kabul ediyor musunuz?Adam her istediğinizi yapıyorsa ayri ev de açacaktır o zaman ama karşınızdaki adamın dindar olduğunu söylüyorsunuz siz de aynı evde nikahsız yasamayi kabul ederim diyorsunuz aşırı zitsiniz.Dikkat edin çok dindar diye aldanmayin birden fazla kişiye dini nikah yapip çocuk yapıyorlar sonradan öğrenmiş olmayın,resmî nikah her zaman iyidir sizin haklarınızın korunması için yoksa dini boyutu sizi ilgilendirir bizi ilgilendirmez

Hanimlar tek yasiyorum,yukum agir.biliyorum cicek bahcesine giden yolum hep dikenli ama cicek bahcesi diye girdigim bahceler de oldu bana mezarlik..gerci herkesin durumu ayni ya buna da sükür.
Benim hedefler buyuktu ama her yerden tikandigimi kipirdayamadigimi hissediyorum.ve yay burcu olan biri olarak bu durum beni demoralize ediyor...
Simdi hayatimda kimse yok.biriyle tanistim adam cok ustume dustu dindar da biri e ben pek dindar sayilmam,aileyle yasiyor falan taban tabana zittiz ama kabul mu etsem diyorum?!
Her dedigimi yapiyor ne bileyim ben etrafimdaki adamlari da cok begenmiyorum.ya ben kimseyi begenmiyorum hep bir kusur.sanki bem mukemmelim herkes kotü.oyle de narsistim oyle de manyak..
Askindan gectim biraz mantigima uyanini kabul edecegim.beraber yasarim illa evlenmek sart da degil.her bakimdan mutlu da ederim ama olmayinca olmuyor ki ya
Bu adami deneyeyim mi?ne dersiniz gecen sefer sepetle dediniz sepetledim.sizi dinliyorum
Bilmiyorum ne kadar zıtsınız ama ben baştan bilmeden öyle bir ilişki yaşadım. Ben gayet özgür ruhlu , hiç dindar olmayan bir insanım. Ortak arkadaşlarımız vardı bir kez bir doğum gününde bir araya geldik ilgisini belli etti telefonlarımızı aldık ikili görüşmeye başladık derken sevgili olduk ama böyle akışta gelişti her şey ,aslında birbirimizi de tanımıyorduk hayat görüşlerimiz hakkında da bir fikrimiz yoktu zaten gençtim çokta umurumda değildi hoşlanıyordum güzel vakit geçiriyordum önemsediğim buydu o zamanlar. Sonra bir gün bana utana sıkına namaz kıldığını söyledi 'EEE yani dedim Allah kabul etsin' O zamanlar bakış açım herkes kendi ölçüsünde inancını yaşar bana karışmadıktan sonra kafasındaydım. Ama o ilişki de anladım insanlar kendi yaptıkları şeyleri karşısındakinden de bekliyor terkedildim. Hem de neden? Oruç tutmamam ,giyim tarzım ,alkol kullanmam gibi nedenlerden :) Hala komik geliyor madem senin için bu kadar mühim ilk buluşmalarda bunları öğrenmeye çalışsana. Bana ders oldu ben artık öyle yapıyorum hayat görüşü bana uymayan kimseyi almıyorum hayatıma. İster kendiniz deneyimleyip ,görün isterseniz benim yaşanmışlıklarımdan deneyimlenin karar sizin.

Back