- Konu Sahibi theorijinal
Merhaba arkadaşlar bana da 2 gün önce reaktif hipoglisemi teşhisi koyuldu. Ben zaten internetten araştırmıştım ve biliyordum.Ama malesef doktorlar 5 saatlik OGTT testi olmadan teşhis koyamayz dediler ve Üniversite hastanesinde beni bayıltmayı başardılar. Sonra da dalga geçer gibi diyetisyen yönlendirdiler. Bu hastalık bir başka hastalığın belirtisi bilindiği gibi ama araştırma yapmadılar neden kaynaklandığı belli değil. İnşallah şu diyetle herşey hallolur diyorum, çünkü 7 senede 20 kilo aldım bu hastalıktan dolayı. diyet yapamadım spora bayılırım ama yapamadım meğer bu varmış. Şu anda 6 aylık evliyim ve iyileşmeden ve kilo vermeden çocuk istemiyorum. Aranızda bu hastalıkla birlikte hamile kalıp çocuğu olan var mı? Varsa zorluk yaşadınızmı? Ben herşeyden önce bebeğin besinsiz kalacağını düşünüyorum çünkü sıkı bir diyet bu meyveler ve sebzeler bile sınırlı, yasaklar çok.Bir de kan şekeri hamilelikte zaten değişiyormuş gebelik şekeri vs. daha da artar mı hipoglisemi atakları? Son olarak şunu sormak istiyorum bu diyetle kilo veriliyor mu ve diyetle bu hastalıktan kurtulunuyor mu yoksa bu diyet ömürboyu mu? ÇOOOOOK TEŞEKKÜRLER. ( burdan birbirimize daima destek olalım, biz anlarız sadece ne yaşadığımızı)