Recep İvedik 2

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
İlk filmiyle izlenme rekorları kıran Recep İvedik filminin devamı olan Recep İvedik 2'nin çekimleri tamamlandı. İşte filmin fragmanı....

Izlemek icin TIKLAYIN

Filmin öyküsü
Recep'in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babannesidir. Babanne Recep'in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep'in adam olma gayretlerini anlatıyor.

recep ivediğe güldüğüm kadar hiç bir filme gülmedim.
çok güldürüyor beni.cem yılmaz bile beni bukadar güldürmemişti
recep ivedik 1 tv ekranlarında sanırım bu akşam

biranönce çıksada izlesek geçen sefer ilk çıktığı gün gittik izlemeye sinema salonunda sadece 1 tane boş yer vardı ilk gün olmasına rağmen =) bugün showda yine var gülmek isteyen mutlaka izlemeli kaydirigubbakcemile3

Az kaldı sabredelim,hep ağla ağla nereye kadar biraz da gülelim..delikafadulden
Fragmana bakılırsa 1.filmden daha renkli ve komik olacak

aaay benim pek bi romantik kocacımla ctesi günü ne yapalım diye konuşayım dedim recep ivedike götüreyim mi seni dedi yaaa allahımm bende mi bir recep ivedikle evliyim acaba :bbo:
ama ben naptım canım bitanem sevgilim herşeye rağmen bayıldığım kocişime sürpriz olsun diye biletixten ctesi akşamına bilet aldım sırnaşık şey
çok istiyo ama napiiim inşallah sevinir
bu akşamda ilkinin dvdsini alıyım sinemaya gitmeden önce oturup ilkini bir kez daha izleyip öyle gidelim
oooof recep ivedik en özel günümüze bile burnunu soktun ya ama bizi bu zor günlerde bile güldürdüğün için bişi demiyorum susuyorum :dilcikar:

Bende yarın akşam için yer ayırttırdım eşim ve kendim için.
Pazar günü yorumları eklerim delikafadulden

kızlar dun gıttık gece 23.45seansına gırebıldık ınanın tam 30seans duzenlemısler dun ve tıklım tıklım dolmus salonlar full recoya calısmıslar dun bugun nasıldı bılmem sanırım bugunde aynıdır fılm cok komıktı ya daha dk 1 gol bır mıllet kırıldı gulmekten son dk ya kadar hem de bu fılmde dıgerınden daha fazla ayıp seyler konusulmus ama yıne de komıktı bu arada benım ızmırde radyoda calısırken benden sonra yayına gıren bı arkadasım vardı kenan ... evlenıp ızmırden ıstanbula tasındıktan sonra kımseyle gorusemedım kenan da ist da bi radyoya gecmıs recep ıvedık 2 de oynamısss sok oldum onu gorunce vayyy dedım kenana bakkk :roflol: hangısı dıyceksınız japonlarla ıs ıcın ımza attırdıkları sahne cekmıs takımları fılann amma guldum haaaa:dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın akşam için eşim 2 bilet almışşş delikafadulden
Gülmeye hazırlan ball kudurr hatta gülmekten :roflol::roflol:

stres atmak için çok güzel bir film..
girin, gülün-eğlenin, çıkın...
yalnız ben şu durumdan korkuyorum:
bazı kendini bilmez arkadaşlar (şu CİNS erkeklerden bahsediyorum),
filmin bu tip insanlarla dalga geçtiğini, aramızdaki Recep İvedik'leri tiiye aldığını anlamayıp,
bu şekilde komik olunduğunu zannetmesinden korkuyorum...

çok mu önyargılıyım bilmiyorum .recep ivedik 1 de küçük tebessümlerden başka bişey olmadı benim için , 2.cisi içinde büyük ümitlerim yok açıkcası dvd alıp evde izlerim heralde..:1closedeyes:

bugün gittik eşimle
eşimin gülmekten karnına ağrılar girdi
bende baya güldümyerimseniben
ilk filmini pek beğenmemiştim
bence güzel
tavsiye ederim:lepi:
iyi geldi son zamanların stresini attım

Bugün nişanlımla gittik... Moralim bozuk olmasına rağmen filmde çok güldüm... Çok eğlenceliydi..delikafadulden
Tavsiye ediyorum arkadaşlar..

arkadaşlar bende kocişimle gittim ama kopartan sahneler var.. üzerimizdeki negatiflikleri stresi falan aldı gitti...ama ilk filmden biraz daha fazla bel altı var sanırım ilk filmde adama bel altı espri yapıyo çok falan dediler , o da alın size bel altı dedi heralde sırnaşık şey amaaa izleyin kızlar komik yaaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…